Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Lämpötilan mittauslaitteiston kalibrointi

Taitotalo
Yhteenveto
1 100 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 100 EUR)
15.9.2020
   
Tilauksesta
Helsinki
Koulutus
Taitotalo

Lämpötilan mittauslaitteiston kalibrointi

Lämpötila on yksi useimmin mitatuista prosessisuureista ja valmistusprosesseissa yleensä kriittinen ohjausparametri. Elintarviketeollisuuden valmistusprosesseissa lämpötilan mittaus on tärkeä kriittinen hallintapiste ja sillä on usein suora yhteys lopputuotteen laatuun. Lämpötilan luotettava mittaus on siten erittäin keskeistä niin tuotteen laadulle, turvallisuudelle kuin tuotantoprosessin tehokkuudellekin.

Luotettavan mittauksen perustana taas on asianmukaisesti, säännöllisesti ja jäljitettävästi tehty lämpötilan mittauslaitteen kalibrointi sekä mittaustuloksen epävarmuuden tunteminen. Koulutuksessa opit, miten lämpötilan mittauslaitteet kalibroidaan luotettavasti ja mitä asioita mittausten aikana tulee huomioida. Koulutuksessa tutustutaan erilaisten lämpötilan mittauslaitteiden toimintaperiaatteisiin ja pohditaan laitetyyppien soveltuvuutta eri käyttötarkoituksiin.

Koulutuksessa perehdytään lämpötilan mittauksen metrologisen jäljitettävyyden ja mittausepävarmuuden merkitykseen ja niihin vaikuttaviin tekijöihin. Harjoitustehtävissä ja esimerkeissä suunnitellaan jäljitettävyysketjuja, arvioidaan mittausepävarmuuksia ja tunnistetaan tyypillisiä mittauksen virhelähteitä.

Ohjelmassa

- Lämpötilan määritelmä ja mittaus
- Lämpötilan mittausjärjestelmien toteuttaminen käytännössä
- Esimerkkejä ja harjoituksia
- Kalibrointitulosten ja stabiiliusseurannan hyödyntäminen
- Työohjeen sisältö

Koulutus on suunnattu lämpötilaa mittaavien mittauslaitteistojen kalibroinnista vastaaville ja mittalaitteiden käytännön kalibrointia tekeville. Tämän lisäksi prosessin tai tuotteen laadunhallinnan parissa työskenteleville koulutus antaa mielenkiintoisen ja konkreettisen näkökulman prosessin kriittisten parametrien tekniseen hallintaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lämpötilan mittauslaitteiston kalibrointi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lämpötilan mittauslaitteiston kalibrointi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Lämpötilan mittauslaitteiston kalibrointi täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: