Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Lean-myynti-koulutus (1 päivä)

Taitotalo
Yhteenveto
980 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 980 EUR)
17.9.2020
   
Tilauksesta
Helsinki
Koulutus
Taitotalo

Lean-myynti-koulutus (1 päivä)

Lean-myynti-koulutuksen tavoitteena on, että ymmärrät, mitä Lean-myynti on kokonaisuutena. Saat tietää, mitä vaaditaan voitettujen/hävittyjen tarjousten analysoinnilta, jotta tietoa voi luotettavasti, laajamittaisesti ja systemaattisesti käyttää tarjousten voittoprosentin kasvattamiseen.

Koulutus on suunnattu yritysten myyntijohdolle ja myyntiprosessin kehittäjille.

Sinulla on hyvä olla omakohtaista kokemusta myynnistä, hinnoittelusta, tuotehallinnasta tai muista myyntiä lähellä olevista tehtävistä. Koulutus soveltuu hyvin myös liikkeenjohdon konsulteille, jotka auttavat yrityksiä myynnin tehostamisessa.

Katso Antin webinaaritallenne aiheesta.

 

Kokemuksia koulutuksesta

”Lean myynnin koulutusohjelma on jo nyt vaikuttanut yrityksen myyntiin ja ennen kaikkea yrittäjän ajatteluun. Myynnin toimintamallin purkaminen prosessiksi avaa arjen tekemisen tarkasteluun uuden työkalun. Myynnin ja etenkin tarjousten voittamisen yksinkertainen mittaaminen tuo yllättävän helposti dataa, jolla päästään nopeasti juurisyyanalyysien kautta korjaamaan myyntiprosessia – pienen yrityksen näkökulmasta keskeistä on oman toiminnan kehittäminen, ei tieteellinen tarkastelu tai todistelu. Ja tässä koulutusohjelma onnistuu mielestäni erinomaisesti. Projektin aikana First Wave Oy:n tarjousten voittoprosentti nousi huimat 28 %-yksikköä ja sen laskennalliset hyödyt ovat ~52 000 € per vuosi. Yksinyrittäjälle tämä on huikea parannus entiseen”
– Mika Rohula, toimitusjohtaja, First Wave Oy

"Sain Antin koulutuksen myötä ahaa-elämyksiä omaan myyntiini liittyen ja paljon ajattelun aihetta siitä, miten myyntiä voisi tehdä järkevästi Lean-myynnin oppeja hyödyntäen. Moni jo aiemmin ajattelemani asia sai vahvistusta tästä koulutuksesta. Tarjousten voittoprosentin lisäksi tuli konkreettisia ajatuksia siitä, miten omaa myyntiprosessia ja tarjouksen voittomahdollisuuksia voisi kehittää"
– Sari

Kouluttaja

Antti Leijala, PKtehokasyritys Oy, Lean Six Sigma myynnin musta vyö ja pioneeri

antti.leijala@pktehokasyritys.fi

www.pktehokasyritys.fi

https://www.linkedin.com/in/anttileijala/

Katso tästä lisätietoa koulutuksesta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lean-myynti-koulutus (1 päivä), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lean-myynti-koulutus (1 päivä)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Lean-myynti-koulutus (1 päivä) täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: