Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta! Tule mukaan Webinaaripäivään to 21.1.2021 klo 9 alkaen.

Lean-myynti verkkokoulutus

Taitotalo
Yhteenveto
1 päivä
890 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 890 EUR)
Koulutus
Helsinki, Verkossa
Alkavat koulutukset
Verkossa
890 EUR
17.2.2021

Verkossa
890 EUR
17.3.2021

Verkossa
890 EUR
14.4.2021

Verkossa
890 EUR
12.5.2021
Taitotalo

Lean-myynti verkkokoulutus

Lean on yksi maailman parhaimpia ajattelumalleja toiminnan kehittämiseksi. Leanin avulla löydät toimintamallisi ongelma-alueet ja kehitettävät kohteet. Lean tähtää systemaattiseen ja järjestelmälliseen toimintamallin ja -tapojen parantamiseen. Käytännössä kaikki suuryritykset käyttävät Leania jossakin muodossa tuotanto- ja palveluprosessien parantamisessa. 

 

Lean-myynti verkkokoulutus

Lean-myynti verkkokoulutus vie Lean-ajattelua myyntityöhön. Verkkokoulutuksen kautta saat opastusta myyntityön ja -prosessien järjestelmälliseen kehittämiseen, kun tavoittelet ylivertaista myynnin toimintamallia.

UltraLeanBusiness Oy Ltd. on jatkokehittänyt Lean-ajattelusta Lean-myynti -mallin, joka toimii kaikilla toimialoilla yksinyrittäjistä aina suuryrityksiin asti. Erityisen tehokas Lean-myynti -malli on B2B-yritysten myynnin ja tarjousten voittoprosentin kasvattamisessa.

Saat esimakua Lean-myynnin hyödyistä ja koulutuksen sisällöstä oheisesta YouTube-videosta. tai Lean-myynti videolta.

Koulutus sopii etenkin B2B-yrityksille, jotka haluavat tehostaa myyntiprosessiaan nykyaikaisin menetelmin keskittyen asiakkaan parempaan ymmärtämiseen ja tarjousten voittoprosentin kasvattamiseen. Koulutus sopii myös henkilölle, joka on kiinnostunut myynnin kehittämisestä ja sen tuloksellisuuden lisäämisestä.

 

Koulutus koostuu kolmesta webinaarista

  • Asiakkaan ostokäyttäytyminen ja kohderyhmien määrittely
  • Tiedon kerääminen ja juurisyyanalyysi
  • Voittoprosentin optimointi

Yhden webinaarin pituus on 4 h. Webinaarien ajankohdat näet klikkaamalla kunkin toteutusajankohdan auki. Linkki webinaariin lähetetään kutsun mukana.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lean-myynti verkkokoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lean-myynti verkkokoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Lean-myynti verkkokoulutus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: