Liiketoiminnan ammattitutkinto, liiketoiminnan palveluiden osaamisala

Taitotalo
Yhteenveto
henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan
   
Helsinki
Tutkinto
Taitotalo

Liiketoiminnan ammattitutkinto, liiketoiminnan palveluiden osaamisala

Liiketoiminnan ammattitutkinto, liiketoiminnan palveluiden osaamisalan koulutus kehittää osaamistasi monipuolisissa aulapalvelun ja asiakaspalvelun tai assistentti- ja sihteerityön tehtävissä esimerkiksi virastoissa, toimistoissa ja asiakastuessa.

Koulutukseen hakijalla täytyy olla osaamisalan opintoihin soveltuva työ- tai harjoittelupaikka sekä aiempaa alalle soveltuvaa työkokemusta. Jos sinulla ei ole alan työkokemusta, sinulle sopii liiketoiminnan ammattitutkinnon sijasta liiketoiminnan perustutkinto.

Liiketoiminnan ammattitutkinnon liiketoiminnan palvelut -koulutus tarjoaa opiskelijalle mahdollisuuden syventää ja kehittää osaamista ja saada osaamisen osoittamisesta virallinen tutkintotodistus. Työnantaja saa monitaitoisen osaavan ammattilaisen palvelukseensa. Aula- ja monipalveluiden tehtäviä on useissa erilaisissa organisaatioissa kuten toimistoissa, virastoissa tai asiakastuen asiakaspalveluissa. Tyypillisiä tehtäviä ovat muun muassa kulunvalvonta, avainhallinta, lukitukset, postitukset, palvelupyyntöjen käsittely, toimistojen tutkipalvelutehtävät ja monet muut vaihtelevat asiakaspalvelutehtävät. Osaamisalan opinnoissa voi syventyä myös assistentti- ja sihteerityön tehtäviin.

Tutkinnon rakenne

Tutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä, jotka muodostuvat pakollisesta tutkinnon osasta, liiketoiminnan tehtävissä toimiminen, sekä valinnaisista tutkinnon osista: 

  • assistentti- ja sihteerityön palvelut
  • aula- ja monipalvelut
  • kokouspalvelut
  • liiketoiminnan tukipalvelut
  • perehdyttäminen ja työnopastaminen
  • terveydenhuollon sihteeripalvelut
  • turvallisuusalan ammattitutkinnon tutkinnon osa, vartijan koulutus
  • toisen osaamisalan tutkinnon osa
  • tutkinnon osa tai osat toisesta ammatillisesta perustutkinnosta, ammattitutkinnosta tai erikoisammattitutkinnosta

Katso tutkinnon vaatimukset tarkemmin.

Tutkintokoulutus

Koulutuksen kesto on yksilöllinen, ja siihen vaikuttaa opiskelijaksi hakeutuvan aikaisempi osaaminen. Keskimääräinen kesto on noin yksi vuosi.

Opiskelijaksi soveltuminen

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet liiketoiminnan palveluiden tehtävissä esimerkiksi aula- ja kokouspalvelutehtävissä, virasto- tai vahtimestarina, assistentti- ja sihteerityön tehtävissä tai muissa soveltuvissa palvelutehtävissä. Koulutukseen hakijalla täytyy olla osaamisalan opintoihin soveltuva työ- tai harjoittelupaikka sekä aiempaa alalle soveltuvaa työkokemusta.

Koulutusmuoto ja opiskelijamaksu

Koulutus voidaan toteuttaa oppisopimuskoulutuksena tai omaehtoisena koulutuksena. 

Opiskelijalta veloitetaan opiskelijamaksu 250 euroa. Maksua ei palauteta opintojen keskeytyessä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, liiketoiminnan palveluiden osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, liiketoiminnan palveluiden osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, liiketoiminnan palveluiden osaamisala täytä seuraavat tiedot: