Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Haaveiletko arvostetun Aalto MBA for Executives -ohjelman suorittamisesta? Hae MBA-stipendiä 13.6. mennessä!💎

Liiketoiminnan ammattitutkinto, liiketoiminnan palveluiden osaamisala

Taitotalo
Yhteenveto
1 pv
   
Helsinki
Tutkinto
Taitotalo

Liiketoiminnan ammattitutkinto, liiketoiminnan palveluiden osaamisala

Poikkeustilanteesta huolimatta voit hakeutua edelleen liiketoiminnan ammattitutkintokoulutuksiin. 

Järjestämme opiskelijalle laadittavan yksilöllisen opiskeluohjelman mukaisesti koulutusta tällä hetkellä online-koulutuksena ja henkilökohtaisena opintojen ohjauksena. Jotta voisit osallistua koulutukseen, sinulla tulisi olla työpaikka, mahdollisuus tietokoneen käyttöön ja Internet-yhteys.

Liiketoiminnan ammattitutkinnon liiketoiminnan palvelut -koulutus tarjoaa opiskelijalle mahdollisuuden syventää ja kehittää osaamista ja saada osaamisen osoittamisesta virallinen tutkintotodistus. Työnantaja saa monitaitoisen osaavan ammattilaisen palvelukseensa. Aula- ja monipalveluiden tehtäviä on useissa erilaisissa organisaatioissa kuten toimistoissa, virastoissa tai asiakastuen asiakaspalveluissa.Tyypillisiä tehtäviä ovat muunmuassa kulunvalvonta, avainhallinta, lukitukset, postitukset, palvelupyyntöjen käsittely, toimistojen tutkipalvelutehtävät ja monet muut vaihtelevat asiakaspalvelutehtävät. Osaamisalan opinnoissa voi syventyä myös assistentti- ja sihteerityön tehtäviin.

Tutkinnon rakenne

Tutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä, jotka muodostuvat pakollisesta tutkinnon osasta, liiketoiminnan tehtävissä toimiminen, sekä valinnaisista tutkinnon osista: 

 • assistentti- ja sihteerityön palvelut
 • aula- ja monipalvelut
 • kokouspalvelut
 • liiketoiminnan tukipalvelut
 • perehdyttäminen ja työnopastaminen
 • terveydenhuollon sihteeripalvelut
 • turvallisuusalan ammattitutkinnon tutkinnon osa, vartijan koulutus
 • toisen osaamisalan tutkinnon osa
 • tutkinnon osa tai osat toisesta ammatillisesta perustutkinnosta, ammattitutkinnosta tai erikoisammattitutkinnosta

Katso tutkinnon vaatimukset tarkemmin.

Tutkintokoulutus

Koulutuksen kesto on yksilöllinen, ja siihen vaikuttaa opiskelijaksi hakeutuvan aikaisempi osaaminen. Keskimääräinen kesto on n. yksi vuosi.

Opiskelijaksi soveltuminen

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet liiketoiminnan palveluiden tehtävissä esimerkiksi aula- ja kokouspalvelutehtävissä, virasto- tai vahtimestarina, assistentti- ja sihteerityön tehtävissä tai muissa soveltuvissa palvelutehtävissä.  

Koulutusmuoto ja opiskelijamaksu

Liiketoiminnan ammattitutkinto on osa kansallista tutkintojärjestelmää, ja siitä säädetään opetus- ja kulttuuriministeriön asetuksella. Tutkinto on toisen asteen tutkinto, joka antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden, kun tutkinto on kokonaisuudessaan suoritettu.

 • Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, jolloin tarvitset alan työnantajan, jonka kanssa voit solmia oppisopimuksen. Koulutuksen opiskelijamaksu on 250€. Katso lisää oppisopimuksesta.
 • Jos oppisopimusta ei voi solmia, voit suorittaa tutkinnon myös koulutussopimuksella, jolloin sinulla ei ole työsuhdetta työnantajaan. Koulutussopimuksen opiskelijamaksu on myös 250 €. 
 • Koulutus voidaan toteuttaa myös omaehtoisena koulutuksena, jolloin opiskelijamaksu on 650 €. Katso lisää omaehtoisesta koulutuksesta täältä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, liiketoiminnan palveluiden osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, liiketoiminnan palveluiden osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, liiketoiminnan palveluiden osaamisala täytä seuraavat tiedot: