Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Liiketoiminnan ammattitutkinto, Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala

Taitotalo
Yhteenveto
0 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR)
   
Helsinki
Tutkinto
Taitotalo

Liiketoiminnan ammattitutkinto, Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala

Poikkeustilanteesta huolimatta voit hakeutua edelleen liiketoiminnan ammattitutkinnon koulutuksiin. 

Käsittelemme hakemuksia ja teemme päätöksiä opiskelijaksi ottamisesta normaalisti. Järjestämme opiskelijalle laadittavan yksilöllisen opiskeluohjelman mukaisesti koulutusta tällä hetkellä online-koulutuksena ja henkilökohtaisena opintojen ohjauksena. Lähipäiväkoulutus aloitetaan syksyllä. Jotta voisit osallistua koulutukseen, sinulla tulisi olla työpaikka, mahdollisuus tietokoneen käyttöön ja Internet-yhteys.

Tutkinnon rakenne

Liiketoiminnan ammattitutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä. Tutkintoon sisältyy yksi pakollinen tutkinnon osa (Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen, 30 osp) sekä kaksi valinnaista tutkinnon osaa. Valinnaisiksi tutkinnon osiksi myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalalla voit valita esimerkiksi Markkinointiviestinnän toimeksiannon, Ratkaisumyynnin, Asiakaskokemuksen kehittämisen ja palvelumuotoilun tai Tapahtumatuotannon. Osaamisalan koulutuksissa voit suuntautua esimerkiksi b to b -myyntiin, kuluttajamyyntiin, markkinointiassistentiksi, visuaaliseksi markkinoijaksi, erikoistavarakaupan tai päivittäistavarakaupan myyjän tehtäviin sekä palvelutiskimyyjäksi. 

Ennen koulutuksen aloitusta arvioidaan koulutuksen ja tutkinnon sopivuus hakeutujalle sekä varsinainen koulutuksen tarve hakeutujan ja työpaikan ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteet huomioiden. Suunnitelma tutkinnon suorittamiseksi ja tarvittavan osaamisen hankkimiseksi tehdään yhdessä opiskelijan ja koulutuksen järjestäjän kesken. Jos koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, suunnitteluun osallistuu myös työnantajan edustaja.

Tarvittava osaaminen hankitaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti pääasiassa työpaikalla omissa työtehtävissä. Työpaikalla tapahtuvaa oppimista tukevat lähioppiminen, itseopiskelu sekä itsenäinen tai ohjattu verkko-opiskelu.

Työpaikalta nimetään opiskelijalle ammattitaidoltaan, koulutukseltaan ja työkokemukseltaan pätevä vastuullinen työpaikkaohjaaja. Ammatillisen osaamisen näyttöjen arviointiin osallistuvat työelämän ja oppilaitoksen edustajat.

Tutkintokoulutus

Koulutukseen valitut opiskelijat suorittavat liiketoiminnan ammattitutkinnon myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalan. Koulutuksen kesto on yksilöllinen ja siihen vaikuttaa opiskelijaksi hakeutuvan aiempi osaaminen. Arvioitu suorittamisaika on n. yksi vuosi. Tutkinto on suoritettavissa myös ilman valmistavaa koulutusta, jos henkilöllä on riittävä osaaminen hankittuna.

Tutkintoon valmistava sisältö suunnitellaan yhdessä opiskelijan, työnantajan ja Amiedun pääkouluttajan kanssa, niin että opiskelut tukevat osaamistarpeiden kehittämistä sekä yrityksen tavoiteasetannan toteutumista. Sisällöstä muodostuu näin henkilökohtainen opiskeluohjelma. Tyypillinen sisällön laajuus on 8-12 lähipäivää sekä opiskelijan kehittymistarpeiden mukaisesti itsenäistä opiskelua ja verkkokursseja.

Opiskelijaksi soveltuminen

Liiketoiminnan ammattitutkinto soveltuu henkilöille, jotka toimivat myynnin ja markkinoinnin tehtävissä. Lisäksi ammattitutkinnon suorittaminen edellyttää hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa ja yhden vieraan kieleen taitoa.

Opiskelijamaksu

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, jolloin tarvitset alan työnantajan, jonka kanssa voit solmia oppisopimuksen. Oppisopimuskoulutuksen opiskelijamaksu on 250€.  Jos oppisopimusta ei voi solmia, voit suorittaa tutkinnon myös koulutussopimuksella, jolloin sinulla ei ole työsuhdetta työnantajaan. Koulutussopimuksen opiskelijamaksu on myös 250€. Koulutus voidaan suorittaa myös  omaehtoisena koulutuksena, jolloin opiskelijamaksu on 600€. Opiskelijamaksua ei palauteta koulutuksen keskeytyessä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: