Liiketoiminnan ammattitutkinto, perehdyttäminen ja työnopastaminen (osatutkinto)

Taitotalo, paikassa Helsinki
Kesto
henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan
Kesto
henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Liiketoiminnan ammattitutkinto, perehdyttäminen ja työnopastaminen (osatutkinto)

Taitotalo
Koulutuksen käytyäsi osaat kannustavasti ja vuorovaikutteisesti perehdyttää työntekijän organisaatioon ja työtehtäviin. Osaat myös arvioida omia vahvuuksiasi ja kehittämistarpeitasi perehdyttäjänä. Perehdyttäminen ja työnopastaminen on yksi osa liiketoiminnan ammattitutkinnosta.

Koulutus sopii sinulle, jos tarvitset työssäsi perehdyttämisen ja työnopastamisen taitoja ja haluat kehittää niihin liittyvää osaamistasi. Myös yritykselle on hyötyä siitä, että työpaikalla on kannustavia ammattilaisia perehdyttämässä uusia työntekijöitä tai uusiin työtehtäviin siirtyviä kollegoita.

Mitä aiheita koulutus sisältää?

Koulutuksessa kehität osaamistasi monipuolisesti. Aiheita ovat esimerkiksi:

  • perehdyttämisen ja työnopastamisen taidot
  • työlainsäädännön perusasiat ja työsuhteen keskeiset ehdot
  • työsuojelu ja työturvallisuus
  • tietoturvallisuus ja tietosuoja
  • ohjauksen menetelmät ja vuorovaikutustaidot
  • osaamisen kehittymisen havainnointi ja arviointi
  • palautteenanto ja itsearviointiin ohjaaminen
  • oman perehdytysosaamisen arviointi

Koulutus perustuu Opetushallituksen määräämiin tutkinnon perusteisiin. Tutustu liiketoiminnan ammattitutkinnon, perehdyttämisen ja työnopastamisen osan perusteisiin.

Miten opiskelu etenee ja miten tutkinnon osa suoritetaan?

Koulutus sisältää oppimista työssä, etäopintoja sekä itsenäistä työskentelyä sen mukaisesti kuin henkilökohtaistamisessa kanssasi sovitaan. Koulutukseen sisältyy yksi etäkoulutuspäivä, ja koulutuksen kokonaiskesto on noin 5 kuukautta. Tutkinnon osa suoritetaan osoittamalla oma ammattitaito käytännön työtehtävissä omalla työpaikalla.

Ennen koulutuksen aloittamista arvioidaan yhteisesti, että sinulla ja työpaikallasi on perehdyttämisen ja työnopastamisen osaamiselle tarvetta ja että koulutus on tähän tarpeeseen sopiva. Suunnitelma tutkinnon osan suorittamiseksi tehdään yhdessä sinun ja työnantajasi kanssa.

Opintojesi aikana saat tukea ja ohjausta oman työsi kehittämiseen ja opit muiden samassa roolissa toimivien kokemuksista. Saat myös virallisen todistuksen osaamisestasi.

Koulutukseen voit hakea joustavasti ympäri vuoden. 

Opiskelijaksi soveltuminen

Koulutukseen hakeutuessasi sinulla on oltava työpaikka, jossa teet monipuolisesti perehdyttämisen ja työnopastamisen työtehtäviä.

Koulutusmuoto ja opiskelijamaksu

Koulutus voidaan toteuttaa oppisopimuskoulutuksena tai omaehtoisena koulutuksena. 

Opiskelijalta veloitetaan opiskelijamaksu 83 euroa. Maksua ei palauteta opintojen keskeytyessä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, perehdyttäminen ja työnopastaminen (osatutkinto), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, perehdyttäminen ja työnopastaminen (osatutkinto)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...

Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu