Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Millainen oppimisen kulttuuri työelämässä vallitsee? Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, työsuojelun ja työhyvinvoinnin kehittäminen, osatutkinto

Taitotalo
Yhteenveto
henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan
   
Helsinki
Tutkinto
Taitotalo

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, työsuojelun ja työhyvinvoinnin kehittäminen, osatutkinto

Koulutuksen käytyäsi osaat suunnitella työsuojelun toteuttamista, osallistua työsuojelun toimintoihin ja kehittää henkilöstön työhyvinvointia. Työsuojelun ja työhyvinvoinnin kehittäminen on yksi osa liiketoiminnan erikoisammattitutkinnosta.

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus sopii sinulle, jos tarvitset työssäsi työsuojelun ja työhyvinvoinnin kehittämisen taitoja ja haluat kehittää osaamistasi näillä osa-alueilla. Sinulla on oltava työpaikka, jossa voit monipuolisesti tehdä työsuojelun ja työhyvinvoinnin kehittämisen työtehtäviä.

Koulutuksen aiheita

Koulutuksessa kehität osaamistasi monipuolisesti. Aiheita ovat esimerkiksi

  • työsuojelun toteuttamisen suunnittelu 
  • työsuojelun toimintaohjelman laatiminen
  • fyysisen ja psyykkisen työsuojelun kehittäminen
  • työsuojelun lainsäädäntö
  • työsuojelun sidosryhmät ja rajapinnat (työterveyshuolto, työeläkeyhtiöt ym.) 
  • henkilöstön työhyvinvoinnin kehittäminen
  • henkilöstön työkyvyn ja kuntoutustarpeen seuranta ja arviointi
  • työhyvinvoinnin edistämisen toimenpiteet (suunnittelu ja toteutus)

Koulutus perustuu Opetushallituksen määräämiin tutkinnon perusteisiin. Tutustu liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon, työsuojelun ja työhyvinvoinnin kehittämisen osan perusteisiin.

Opiskelun eteneminen ja tutkinnon osan suorittaminen

Koulutus sisältää työssäoppimista, lähi- tai etäopintoja Taitotalossa sekä itsenäistä työskentelyä sen mukaisesti kuin henkilökohtaistamisessa kanssasi sovitaan. Koulutukseen sisältyy kaksi lähi- tai etäkoulutuspäivää. Tutkinnon osa suoritetaan osoittamalla oma ammattitaito käytännön työtehtävissä omalla työpaikalla.

Ennen koulutuksen aloittamista arvioidaan yhteisesti, että sinulla ja työpaikallasi on työsuojelun ja työhyvinvoinnin kehittämisen osaamiselle tarvetta ja että koulutus on tähän tarpeeseen sopiva. Suunnitelma tutkinnon osan suorittamiseksi tehdään yhdessä sinun ja työnantajasi kanssa.

Opintojesi aikana saat tukea ja ohjausta oman työsi kehittämiseen ja opit muiden samassa roolissa toimivien kokemuksista. Saat myös virallisen todistuksen osaamisestasi. 

Koulutukseen voit hakea joustavasti ympäri vuoden. Seuraavan kerran tutkinnon osaan liittyviä koulutuspäiviä järjestetään marras-joulukuussa 2022.

Opiskelijaksi soveltuminen

Koulutukseen hakeutuessasi sinulla on oltava työpaikka, jossa teet monipuolisesti työsuojelun ja työhyvinvoinnin kehittämiseen liittyviä työtehtäviä.

Koulutusmuoto ja opiskelijamaksu

Koulutus voidaan toteuttaa oppisopimuskoulutuksena tai omaehtoisena koulutuksena. 

Opiskelijamaksu on 83 euroa. Maksua ei palauteta opintojen keskeytyessä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, työsuojelun ja työhyvinvoinnin kehittäminen, osatutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, työsuojelun ja työhyvinvoinnin kehittäminen, osatutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, työsuojelun ja työhyvinvoinnin kehittäminen, osatutkinto täytä seuraavat tiedot: