Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, yksikön myyntityö ja valikoiman kehittäminen (osatutkinto)

Taitotalo
Yhteenveto
henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan
   
Helsinki
Tutkinto
Taitotalo

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, yksikön myyntityö ja valikoiman kehittäminen (osatutkinto)

Koulutuksen käytyäsi osaat suunnitella ja toteuttaa myyntiä markkina- ja kilpailutilanne huomioiden sekä kehittää tuote- ja palveluvalikoimaa. Opit myös hyödyntämään asiakaspalautekanavista syntyvää tietoa asiakaskokemuksen kehittämisessä. Yksikön myyntityö ja valikoiman kehittäminen on yksi osa liiketoiminnan erikoisammattitutkinnosta.

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus sopii sinulle, jos työskentelet myynnin, valikoimien ja asiakaskokemuksen parissa ja haluat kehittää omaa osaamistasi. Tutkinnon osan suoritat näyttönä omissa työtehtävissäsi, jolloin osaamisen kehittymisestä hyötyvät lisäksesi myös työnantaja ja työyhteisö.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa kehität osaamistasi monipuolisesti. Aiheita ovat esimerkiksi:

  • markkina- ja kilpailutilanteen ymmärrys ja hallinta
  • myynninedistämistapahtumien järjestäminen
  • sidosryhmäyhteistyö myynnin kehittämisen osana ja tukena
  • kilpailija-analyysi ja seuranta
  • asiakastiedon lähteet ja tiedon hyödyntäminen
  • tuote- ja palveluvalikoiman kehittäminen
  • taloudelliset tunnusluvut osana myynnin kehittämistä
  • saatavuuden varmistaminen ja logistinen prosessi

Koulutus perustuu Opetushallituksen määräämiin tutkinnon perusteisiin. Tutustu liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon, yksikön myyntityö ja valikoiman kehittäminen -osan perusteisiin.

Miten opiskelu etenee ja miten tutkinnon osa suoritetaan?

Koulutus sisältää oppimista työssä, etäopintoja Taitotalossa sekä itsenäistä työskentelyä sen mukaisesti kuin henkilökohtaistamisessa kanssasi sovitaan. Koulutukseen sisältyy yksi etäkoulutuspäivä, ja koulutuksen kokonaiskesto on noin 5 kuukautta. Tutkinnon osa suoritetaan osoittamalla oma ammattitaito käytännön työtehtävissä omalla työpaikalla.

Ennen koulutuksen aloittamista kartoitetaan yhdessä, millaisia myyntityön ja valikoiman kehittämisen tarpeita sinulla ja työnantajallasi on. Samalla varmistetaan, että koulutus on näihin tarpeisiin sopiva. Suunnitelma tutkinnon osan suorittamiseksi tehdään yhdessä sinun ja työnantajasi kanssa.

Opintojesi aikana saat tukea ja ohjausta oman työsi kehittämiseen ja opit muiden samassa roolissa toimivien kokemuksista. Saat myös virallisen todistuksen osaamisestasi.

Koulutukseen voit hakea joustavasti ympäri vuoden.

Opiskelijaksi soveltuminen

Koulutukseen hakeutuessasi sinulla on oltava työpaikka, jossa teet monipuolisesti myynnin ja valikoiman kehittämiseen liittyviä tehtäviä.

Koulutusmuoto ja opiskelijamaksu

Koulutus voidaan toteuttaa oppisopimuskoulutuksena tai omaehtoisena koulutuksena.

Tutustu oppisopimuskoulutukseen.

Tutustu omaehtoiseen koulutukseen.

Opiskelijalta veloitetaan opiskelijamaksu 83 euroa. Maksua ei palauteta opintojen keskeytyessä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, yksikön myyntityö ja valikoiman kehittäminen (osatutkinto), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, yksikön myyntityö ja valikoiman kehittäminen (osatutkinto)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, yksikön myyntityö ja valikoiman kehittäminen (osatutkinto) täytä seuraavat tiedot: