Liiketoiminnan perustutkinto, asiakaspalvelu-osatutkinto kesäoppisopimuksella

Taitotalo
Yhteenveto
n. 3 kuukautta
   
Helsinki
Tutkinto
Taitotalo

Liiketoiminnan perustutkinto, asiakaspalvelu-osatutkinto kesäoppisopimuksella

Käytännönläheisen koulutuksen tavoitteena on vahvistaa myyjän/opiskelijan ammattitaitoa asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä.

Koulutuksen tavoitteena on, että suoritat Liiketoiminnan perustutkinnosta, merkonomi, tutkinnon osan Asiakaspalvelu (20 osp). Osatutkinto on hyvä alku koko tutkinnon suorittamiselle. Tarvittaessa tutkinnon osa voidaan liittää tulevaisuudessa myös toiseen perustutkintoon. Asiakaspalvelu-tutkinnonosa vahvistaa valmiuksiasi työskennellä asiakaspalvelutehtävissä.

Koulutus on tarkoitettu

kesätyöntekijöille, jotka haluavat kehittää osaamistaan asiakaspalvelussa ja myynnissä. Koulutukseen valittavalla on oltava riittävän hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Asiakaspalvelu-tutkinnonosan suoritettuasi osaat (tutkinnon osan ammattitaitovaatimukset)

  • valmistautua asiakaspalveluun osana asiakaslähtöistä liiketoiminnan kokonaisuutta
  • palvella sisäisiä tai ulkoisia asiakkaita eri kanavissa hyödyntäen kielitaitoasi
  • edistää omalla työlläsi asiakastyytyväisyyttä ja myönteistä asiakaskokemusta.

Ammattitaitovaatimukset ovat myymälätyöskentelyssä sidoksissa muun muassa seuraaviin työtehtäviin ja prosesseihin: asiakaspalvelu myymälässä ja kassalla yrityksen palvelukonseptin mukaisesti, tuotteiden hyllytys, kampanjaesillepanojen rakentaminen sekä työyhteisön jäsenenä toimiminen (sisäinen asiakaspalvelu).

Toteutus

Ennen koulutuksen aloitusta arvioidaan koulutuksen sopivuus sinulle sekä kartoitetaan ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteesi.

Puuttuva osaaminen hankitaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti. Koulutus pitää sisällään orientaation, verkko-opintoja (n. 6-10h) sekä tutkinnon suorittamiseen liittyvän ohjauksen. Teoriaopetuksen lisäksi vahvistat osaamistasi työssäoppimisella omalla työpaikallasi.

 

Lisätietoja

Maria Hirvonen                    

kouluttaja

maria.hirvonen@taitotalo.fi

puh. 050 4434 776

Taitotalon asiakaspalvelu

(ma-pe klo 8-14) puhelin 010 80 80 90, (asiakaspalvelu@taitotalo.fi).

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan perustutkinto, asiakaspalvelu-osatutkinto kesäoppisopimuksella, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan perustutkinto, asiakaspalvelu-osatutkinto kesäoppisopimuksella? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan perustutkinto, asiakaspalvelu-osatutkinto kesäoppisopimuksella täytä seuraavat tiedot: