🌲 Metsästätkö tilaisuuteenne valovoimaista puhujaa? Etsitkö oikeanlaista innostajaa? Löydät sivustoltamme nyt uutuutena Speakersforumin laajan puhuja- ja juontajakattauksen »

Logistiikan automaatio- ja tietojärjestelmät

Taitotalo
Yhteenveto
2 päivää
950 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 950 EUR)
19.4.2023
   
Etätoteutus
Helsinki, Verkossa
Koulutus
Taitotalo

Logistiikan automaatio- ja tietojärjestelmät

Asianmukaiset ja kehittyneet automaatio- ja tietojärjestelmät ovat oleellisia logistiikan ja varastoalan kilpailutekijöitä. Kurssilla opit järjestelmien peruskäsitteitä ja tärkeimpiä huomioitavia asioita järjestelmiä suunniteltaessa ja käyttöönotettaessa.

Kurssilla käsitellään logistiikan automaatio- ja tietojärjestelmien eri tyyppejä ja käyttökohteita.

Koulutus toteutetaan kaksipäiväisenä. Logistiikan automaatio- ja tietojärjestelmiä käsitellään eri päivinä omina kokonaisuuksinaan.

Ohjelmassa

  • Miksi automatisoidaan? Miksi tarvitaan erilaisia tietojärjestelmiä? Opit tärkeimpiä huomioitavia asioita automaatio- ja tietojärjestelmäratkaisuja valittaessa sekä niiden etuja ja haasteita.
  • Tietojärjestelmiä on nykyisin tarjolla lähes joka tarpeeseen. Opit tietojärjestelmien hierarkiasta ja saat katsauksen eri tarpeisiin sopivista järjestelmistä.
  • Automaatiojärjestelmätyyppejä: vertikaaliset ja horisontaaliset karusellit, pystysuuntaiset hissijärjestelmät, Gantry-robotit, hyllystöhissit ja korkealavavarastot. Eri automaatioratkaisut sopivat paremmin erilaisille tuotteille ja erilaisiin yritystarpeisiin.
  • Sidosryhmät ja projektien suunnittelu: automaatio- ja tietojärjestelmien käyttöönotot ovat huomattavia muutoksia, joissa on tärkeää tunnistaa kaikki eri ryhmät, joiden työhön järjestelmät vaikuttavat.
  • Järjestelmien omistajuus ja käyttöönoton oheiset asiat, kuten työntekijöiden perehdytys, järjestelmien huollot ja riskit.
  • Terminologia soveltuvilta osin sekä suomeksi että englanniksi.

Koulutus on kaksipäiväinen (klo 9–13)

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Logistiikan automaatio- ja tietojärjestelmät, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Logistiikan automaatio- ja tietojärjestelmät? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Logistiikan automaatio- ja tietojärjestelmät täytä seuraavat tiedot: