Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Millainen oppimisen kulttuuri työelämässä vallitsee? Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

Logistiikan perustutkinnon osia, keräilijäkoulutus (709892)

Taitotalo
Yhteenveto
n. 4 kuukautta
6.2.2023
   
Lähiopetus
Helsinki
Työvoimakoulutus
Taitotalo

Logistiikan perustutkinnon osia, keräilijäkoulutus (709892)

Opiskele keräilyn ammattilaiseksi Taitotalossa! Koulutuksen tavoitteena on työllistyä keräilijäksi varastoon tai kaupan alalle. Koulutuksen aikana suoritetaan kaksi tutkinnon osaa logistiikan perustutkinnosta ja opiskellaan myös viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, ammatillista suomen kieltä sekä työelämätaitoja.

Koulutuksen tavoitteena on työllistyä keräilijäksi varastoon tai kaupan alalle. Koulutuksen aikana suoritetaan kaksi tutkinnon osaa logistiikan perustutkinnosta ja opiskellaan myös viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, ammatillista suomen kieltä sekä työelämätaitoja.

Koulutus on tarkoitettu täysi-ikäisille työttömille tai työttömyysuhan alla oleville työnhakijoille, joiden työnhaku on voimassa TE-toimistossa tai kuntakokeilussa. Hakijalla pitää olla suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito vähintään A2.2.

Sisältö
Koulutuksessa opiskellaan keräilijän työtehtäviä ja suoritetaan logistiikan perustutkinnon osat
- tavaran keräily ja pakkaaminen
- logistiikka-alan työympäristössä toimiminen

Toteutus
Koulutuksessa on lähiopetusta, etä- ja verkko-opetusta sekä työssäoppimista.
Lähiopetus ma-pe kello 9 - 16 ja työssäoppimisessa yrityksen normaali työaika.

Koulutuspaikka
Taitotalo, Hiomotie 6, 00380 Helsinki

Valintaperusteet
Hakijalla tulee olla hyvä fyysinen kunto ja kohtuullisen hyvä terveys. Alalla tarvitaan itsenäistä ja vastuullista työskentelyä sekä asiakaspalvelutaitoja. Suomen kielen taitojen tulee olla tasoa A2.2. Opiskelijan pitää osata tehdä töitä itsenäisesti ja ryhmässä. Koulutukseen valitaan haastattelujen perusteella.

Hakeminen
Haku koulutukseen päättyy 31.12.2022.
Hae koulutukseen täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa www.tyomarkkinatori.fi > Henkilöasiakkaat > Haussa oleva työvoimakoulutus (sanahakuna toimii koulutuksen numero 709892 tai koulutuksen nimi) tai jättämällä hakemuslomake TE-toimistoon tai Kuntakokeiluun. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa tai Kuntakokeilussa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.tyomarkkinatori.fi > Oma asiointi > Työvoimakoulutus.

Huomioithan, että koulutushakemus on sitova, eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Jättämällä koulutushakemuksen sitoudut osallistumaan koulutuksen valintatilaisuuteen ja aloittamaan koulutuksen, mikäli tulet siihen valituksi. Mikäli perut hakemuksen, et osallistu koulutuksen valintatilaisuuteen, tai et aloita koulutusta, TE-toimisto/kuntakokeilu selvittää oikeutesi työttömyysetuuteen (TTL 2 a luku 9 § 7 a-7 b sekä 2 a luku 10 §).

Hinta
Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta. Tietoa koulutukseen hakemisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702.

Lisätietoja koulutuksesta
Tiia Mikkonen, koulutussuunnittelija
050 342 3542
tiia.mikkonen@taitotalo.fi

Maaret Harjunpää, kouluttaja
043 827 1178
maaret.harjunpaa@taitotalo.fi

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Logistiikan perustutkinnon osia, keräilijäkoulutus (709892), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Logistiikan perustutkinnon osia, keräilijäkoulutus (709892)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Logistiikan perustutkinnon osia, keräilijäkoulutus (709892) täytä seuraavat tiedot: