MAPA® – Haasteellisen käytöksen ennaltaehkäisy ja hallinta

Taitotalo
Yhteenveto
1 päivä
   
Helsinki
Koulutus
Taitotalo

MAPA® – Haasteellisen käytöksen ennaltaehkäisy ja hallinta

Koulutuksessa opit tunnistamaan työpaikkaväkivallan mahdollisuuden ja vastaamaan siihen hoidollisesti. Koulutuksessa käydään läpi sanattoman viestinnän merkitystä kriisin etenemisessä. Opit rauhoittamaan asiakasta puhumalla, kuuntelemaan asiakasta, ottamaan hänet todesta ja tarjoamaan apua huolenpidon ja hyvinvoinnin periaatteita noudattaen.

MAPA® Perusteet (2 pv, 16 h)

Koulutuksen painopiste on vuorovaikutuksellisten, ennakoivien menetelmien käytössä aggressiivisen asiakkaan kohtaamisessa. Sinua ohjataan huomioimaan myös oma käytöksesi ja asenteidesi merkitys tilannehallinnassa. Keskeinen rooli on myös tilanteiden jälkipuinnilla.

Koulutuksessa tehdään suojautumis- ja irtautumisharjoituksia, kun ahdistunut tai aggressiivinen henkilö lyö tai tarttuu kiinni. Silloin, kun asiakas on vaarassa vahingoittaa itseään tai muita, tarvitaan myös fyysisen ohjaamisen ja rajoittamisen taitoja. Koulutuksessa perehdytään lähestymiseen, myönteiseen koskettamiseen, sekä fyysisen ohjauksen ja rajoittamisen taitoihin istuma-asennossa ja seisten.

Opetuksen perustana toimii MAPA® Osallistujan työkirja.

MAPA® Vaativat tilanteet (2-3 pv, 16-24 h)

Suorita MAPA® Perusteet (Foundation) ennen osallistumistasi MAPA® Vaativien tilanteiden (Advanced Skills) koulutuksiin.

Syvennät tiimiosaamistasi akuuteissa tilanteissa, joissa tarvitaan useampia tiimin jäseniä aggressiivisen tai väkivaltaisen henkilön kohtaamiseen tai fyysiseen rajoittamiseen.

Koulutuksessa perehdyt fyysisen rajoittamisen riskeihin (esim. maassa rajoittaminen) sekä opit turvallisia menetelmiä hallita riskikäyttäytymistä.

Harjoittelet Broset Violence Checklistin (potentiaalisen väkivallan arvio) käyttöä, opit hyödyntämään tuki- ja turvasuunnitelmaa asiakassuhteessa hoidollisen vuorovaikutuksen tukena tilanteiden ennakoinnissa. Opit käyttämään henkilökunnan/asiakkaan kohtaamisen tukena jälkipurkumallia (IBERA) tilanteiden jälkeen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta MAPA® – Haasteellisen käytöksen ennaltaehkäisy ja hallinta, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta MAPA® – Haasteellisen käytöksen ennaltaehkäisy ja hallinta? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta MAPA® – Haasteellisen käytöksen ennaltaehkäisy ja hallinta täytä seuraavat tiedot: