Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Märkätilatöiden valvojan henkilösertifiointikoulutuksen tentti

Taitotalo
Yhteenveto
343 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 343 EUR)
Koulutus
Helsinki
Alkavat koulutukset
Helsinki
343 EUR
24.9.2020

Helsinki
343 EUR
29.10.2020

Helsinki
343 EUR
9.12.2020
Taitotalo

Märkätilatöiden valvojan henkilösertifiointikoulutuksen tentti

Eurofins Märkätilatöiden valvojakoulutuksen, sertifikaattitentin ja näyttötyön hyväksyttäneet hakevat sertifikaatin www.omasertifikaatti.fi:stä. Sertifioidun henkilön tiedot julkaistaan https://www.sertifikaattihaku.fi/ -verkkopalvelussa.

Toteutus

Tentti toteutetaan klo 9,00-14.00 Tenttiaika on neljä tuntia aloituksesta. Ei lounastaukoa. Tentin tulos ilmoitetaan tasapuolisuuden takaamiseksi kaikille osallistuneille yhtaikaa sähköpostilla. Puhelintiedusteluihin ei vastata.

Yhden kerran tenttimaksu sisältyy koulutuksen hintaan ja sisältää tenttitilaisuuden, aamukahvin suolaisella, tentin tarkastuksen ja tuloksen ilmoittamisen sähköpostilla. Uusintatentin hinta on 343 € + alv 24% / henkilö.

Kenelle soveltuu

Eurofins Märkätilatöiden valvojan sertifikaattitenttiin voivat osallistua henkilöt, jotka ovat suorittaneet RATEKOn ja Taitotalon yhdessä toteuttaman Märkätilatöiden valvojan koulutusohjelman.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Märkätilatöiden valvojan henkilösertifiointikoulutuksen tentti, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Märkätilatöiden valvojan henkilösertifiointikoulutuksen tentti? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Märkätilatöiden valvojan henkilösertifiointikoulutuksen tentti täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: