Märkätilatöiden valvojan henkilösertifiointikoulutuksen tentti

Taitotalo, paikassa Helsinki
Kesto
1 päivä
Seuraava toteutus
15 joulukuuta, 2023 (+5 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus
Kesto
1 päivä
Seuraava toteutus
15 joulukuuta, 2023 (+5 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Märkätilatöiden valvojan henkilösertifiointikoulutuksen tentti

Taitotalo
Eurofins Expert Services Oy valvoo Märkätilatöiden valvojan sertifikaattitentin suorittamista. Sertifikaatin tarkoituksena on pätevöittää henkilö johtamaan ja valvomaan märkätiloihin liittyviä töitä erilaisissa rakennusalan hankkeissa. Sertifioitu henkilö on oikeutettu käyttämään Eurofins Märkätilatöiden valvoja –nimikettä.

Eurofins Märkätilatöiden valvojakoulutuksen, sertifikaattitentin ja näyttötyön hyväksyttäneet hakevat sertifikaatin www.omasertifikaatti.fi:stä. Sertifioidun henkilön tiedot julkaistaan https://www.sertifikaattihaku.fi/ -verkkopalvelussa.

Toteutus

Tentti toteutetaan klo 9.00-12.00 Tenttiaika on kaksi tuntia aloituksesta. Ei lounastaukoa. Tentin tulos ilmoitetaan tasapuolisuuden takaamiseksi kaikille osallistuneille yhtaikaa sähköpostilla. Puhelintiedusteluihin ei vastata.

Yhden kerran tenttimaksu sisältyy koulutuksen hintaan ja sisältää tenttitilaisuuden, aamukahvin suolaisella, tentin tarkastuksen ja tuloksen ilmoittamisen sähköpostilla. Uusintatentin hinta on 343 € + alv 24% / henkilö.

Kenelle soveltuu

Eurofins Märkätilatöiden valvojan sertifikaattitenttiin voivat osallistua henkilöt, jotka ovat suorittaneet RATEKOn ja Taitotalon yhdessä toteuttaman Märkätilatöiden valvojan koulutusohjelman.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Märkätilatöiden valvojan henkilösertifiointikoulutuksen tentti, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 5 toteutusta

15 joulukuuta, 2023

  • Lähiopetus
  • Helsinki

26 tammikuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki

15 maaliskuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki

19 huhtikuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki

7 kesäkuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Märkätilatöiden valvojan henkilösertifiointikoulutuksen tentti? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...

Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu