Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Millainen oppimisen kulttuuri työelämässä vallitsee? Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

Monipalvelutyöntekijäksi HUS Asviaan rekrytoiva koulutus (nro 709571)

Taitotalo
Yhteenveto
n. 5 kuukautta
30.1.2023
   
Lähiopetus
Helsinki
Työvoimakoulutus
Taitotalo

Monipalvelutyöntekijäksi HUS Asviaan rekrytoiva koulutus (nro 709571)

Kouluttaudu ja työllisty monipalvelutyöntekijäksi HUS Asvian terveydenhuollon kohteisiin. Monipalvelutyöntekijät voivat työskennellä muun muassa puhtaanapitotehtävissä, kuljetustehtävissä tai aulapalveluissa. Lisäksi monipalvelutyöntekijä voi tehdä avustavia tehtäviä ruokapalveluissa. Hae mukaan viimeistään 30.12.2022 tyomarkkinatori.fi kautta.

Koulutuksen ajankohta on 30.1.-25.5.2023 ja kesto 5 kuukautta. 

Koulutuksen esittely

Tavoitteena on kouluttautua ja työllistyä monipalvelutyöntekijän tehtäviin HUS Asvian terveydenhuollon kohteisiin. Monipalvelutyöntekijät voivat työskennellä muun muassa puhtaanapitotehtävissä, kuljetustehtävissä tai aulapalveluissa. Lisäksi monipalvelutyöntekijä voi tehdä avustavia tehtäviä ruokapalveluissa, kuten esimerkiksi aterioiden kokoaminen, jakelutehtävät, astiahuolto.

Koulutuksessa on mahdollisuus suorittaa yksi tutkinnon osa puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnosta. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneella on tavoitteena työllistyä, ja sen jälkeen mahdollisuus suorittaa oppisopimuskoulutuksena työn ohessa koko tutkinto.

Koulutuksen sisältöä

  • Asiakaspalvelu ja toiminta terveydenhuollossa
  • Ruokahuoltotehtävät: aiheina mm. erityisruokavaliot, omavalvontatehtävissä avustaminen, keittiön puhtaanapito, ruokapalveluissa avustaminen, aseptiikka ja hygieeninen työskentely, työturvallisuus
  • Vuodehuoltotehtävät: aiheina mm. puhtaanapito, petaus, pyykin käsittely ja tilaukset
  • Hygieniapassikoulutus ja -testi

Työssäoppiminen

  • Aulapalvelutehtävät ja kuljetukset: työ- ja asiakasturvallisuus, puhelinvaihde, postinjakelu ja potilaskuljetus
  • Ylläpitosiivoustehtävät

Koulutuksen toteutus

Koulutuksen alussa teemme kanssasi henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman.
Oppiminen tapahtuu työssä oppien sekä lähiopiskeluna Taitotalossa arkisin klo 8–15. Lisäksi opintoihin sisältyy ohjattua itseopiskelua ja mahdollisesti etäopetusta Teams-sovelluksella. Työssäoppiminen työvuorolistojen mukaisesti arkena ja viikonloppuisin.

Ryhmään voidaan valita 15 opiskelijaa. Hae pian mukaan!

Koulutuspaikan osoite: Taitotalo, Strömberginkuja 3, Pitäjänmäki, Helsinki.

Koronapandemia

Opiskelijan tulee koulutuksen hakuvaiheessa ottaa huomioon, että mikäli koronapandemiatilanne pahenee koulutuksen aikana, on palveluntuottaja velvoitettu siirtymään etäopetukseen.

Opiskelijaksi soveltuminen

Sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhan alainen TE-toimiston tai kuntakokeilun työnhakija-asiakas. Koulutuksen suorittaminen edellyttää riittävää suomen kielen ja toisen kotimaisen kielen osaamista.
Alalla toimiminen edellyttää hyvää terveyttä.
Työssä on erityisen tärkeää itsenäinen ja vastuullinen työote, joustavuus ja asiakaspalvelutaidot sekä tiimitaidot.

Hakeminen

Hae mukaan 30.12.2022 mennessä.

Hae koulutukseen täyttämällä sähköinen hakemus työhallinnon internet-osoitteessa www.tyomarkkinatori.fi -> Henkilöasiakkaat -> Haussa oleva työvoimakoulutus (-> sanahakuna toimii koulutuksen numero 709571 tai koulutuksen nimi).

Palvelun käyttö edellyttää verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia.

Vaihtoehtoisesti voit jättää paperihakemuksen työ- ja elinkeinotoimistoon tai kuntakokeiluun. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on Sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa tai kuntakokeilussa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.tyomarkkinatori.fi - > Oma asiointi -> koulutushakemus.

Opiskelijavalinnat

Valinnat koulutukseen tehdään hakemusten ja haastattelujen perusteella. Esivalinta haastatteluun tehdään hakemusten perusteella, joten ole hyvä ja perustele oma hakemuksesi huolellisesti. Kutsu haastatteluun tulee suoraan kouluttajalta.

Valintatieto

Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.tyomarkkinatori.fi - > Oma asiointi -> koulutushakemus.

Opiskelijamaksu  

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa työvoimakoulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat ma–pe klo 9–16.15 valtakunnallisesta Koulutusneuvonnasta, 0295 020 702 tai www.facebook.com/koulutusneuvonta.

TE-palvelun tai kuntakokeilun asiakkaana sinulla voi olla mahdollisuus hakea työttömyysetuutta omaehtoisiin opintoihin. Jos harkitset opintojen tukemista työttömyysetuudella, ota yhteys TE-toimiston vastuuvirkailijaasi tai kunnan omavalmentajaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Monipalvelutyöntekijäksi HUS Asviaan rekrytoiva koulutus (nro 709571), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Monipalvelutyöntekijäksi HUS Asviaan rekrytoiva koulutus (nro 709571)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Monipalvelutyöntekijäksi HUS Asviaan rekrytoiva koulutus (nro 709571) täytä seuraavat tiedot: