🌲 Metsästätkö tilaisuuteenne valovoimaista puhujaa? Etsitkö oikeanlaista innostajaa? Löydät sivustoltamme nyt uutuutena Speakersforumin laajan puhuja- ja juontajakattauksen »

Myyjän RekryKoulutus, HOK-Elanto (Alepa) nro 701799

Taitotalo
   
Helsinki
Työvoimakoulutus
Taitotalo

Myyjän RekryKoulutus, HOK-Elanto (Alepa) nro 701799

Myyjän RekryKoulutuksen tavoitteena on, että koulutuksen hyväksytysti suorittaneet opiskelijat työllistyvät koulutuksen päätyttyä myyjän tehtäviin HOK-Elannon Alepa-ketjun myymälöihin Uudellemaalle.

 

Edellytykset

Koulutukseen hakevilta edellytetään myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja, koulutukseen sitoutumista ja vahvaa motivaatiota myyjän tehtäviin sekä valmiutta ilta- ja viikonlopputyöhön. Kaupan alan koulutus ja työkokemus ovat eduksi, mutta eivät välttämättömiä. Asiakaspalvelutehtävät myymäläympäristössä edellyttävät hakijoilta hyvää fyysistä terveyttä, verkko-opiskeluvalmiuksia sekä riittävää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Sisältö

Koulutus sisältää 21 päivää tietopuolista opetusta sekä 50 päivää työssäoppimista.

Tietopuolinen opetus sisältää muun muassa seuraavia asiakokonaisuuksia:

 • Asiakaskokemus ja asiakaspalvelu
 • Työyhteisötaidot ja -viestintä
 • Ikäraja- ja hygieniapassi
 • Myyntityö, myyntiprosessi ja kokonaisuuksien myynti
 • Tuotetuntemus ja -neuvonta
 • Kannattavuus ja hinnoittelu
 • Kuluttajalainsäädäntö
 • Vastuullisuus ja kestävä kehitys
 • Turvallisuus, työergonomia ja työhyvinvointi

Toteutus

 • Kartoitusjakso 1.–3.11.2021
 • Koulutusjakso 4.11.2021–11.2.2022
 • Lomajakso 24.–26.12.2021

Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena, johon sisältyy lähiopetusta, ohjattua verkko- ja itseopiskelua sekä työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Työelämälähtöisen koulutuksen pääpaino on työpaikalla tapahtuvassa oppimisessa. Työssäoppimisjaksot toteutetaan HOK-Elannon Alepa-ketjun myymälöissä Uudenmaan alueella. Työssäoppiminen voi tapahtua myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Koulutus on

 • kokopäiväistä opiskelua.
 • opiskelijalle maksutonta

Koulutuspaikka
Taitotalo, Valimotie 8, 00380 Helsinki

Hakeminen

Täytä koulutushakemus työhallinnon sivuilla (www.te-palvelut.fi > Haussa olevat työvoimakoulutukset > hakusanana koulutuksen numero 701799 > haettavan koulutuksen Kuvaus-/Tiedot-välilehti) tai jätä paperihakemus työ- ja elinkeinotoimistoon. Paperihakemuslomakkeen löydät osoitteesta www.suomi.fi hakusanalla TEM601. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, sinun tulee vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa tai kuntakokeilussa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata osoitteessa www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > Työvoimakoulutus.

Esivalinta tehdään hakemusten perusteella. Hakemuksessa on tärkeää tuoda esille soveltuvuutta ja motivaatiota koulutukseen ja sen mukaisissa tehtävissä toimimiseen. Esivalinnan jälkeen osa hakijoista kutsutaan kouluttajan järjestämälle kartoitusjaksolle (1.–3.11.2021), joka sisältää muun muassa kouluttajan ja HOK-Elannon toteuttamat henkilökohtaiset haastattelut.

Jättämällä koulutushakemuksen sitoudut aloittamaan koulutuksen, mikäli tulet siihen valituksi. Mikäli et osallistu valintatilaisuuteen, tai perut koulutukseen osallistumisen ilman pätevää syytä, TE-toimisto selvittää oikeutesi työttömyysetuuteen (Työttömyysturvalaki 2 a luku 12 §).

Opiskelijavalinnasta vastaa Uudenmaan TE-toimisto.

Tietoa työvoimakoulutuksesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa puhelimitse, 0295 020 702, ma–pe klo 9–16.15 tai www.facebook.com/koulutusneuvonta tai koulutusneuvonnan nettisivuilta, jossa on chat-palvelu ma–pe 9–16.

Lisätietoja

Hilkka Peltola, vastuukouluttaja
hilkka.peltola@taitotalo.fi

Hans Tikkanen, vastuukouluttaja (varalla)
hans.tikkanen@taitotalo.fi
 

Tutustu myös muihin Taitotalon työvoimakoulutuksiin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Myyjän RekryKoulutus, HOK-Elanto (Alepa) nro 701799, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Myyjän RekryKoulutus, HOK-Elanto (Alepa) nro 701799? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Myyjän RekryKoulutus, HOK-Elanto (Alepa) nro 701799 täytä seuraavat tiedot: