Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Näytteenotto ympäristötutkimuksissa – näytteet maaperästä ja kiinteistä jätteistä

Taitotalo
Yhteenveto
1 345 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 345 EUR)
3.12.2020
   
Tilauksesta
Helsinki
Koulutus
Taitotalo

Näytteenotto ympäristötutkimuksissa – näytteet maaperästä ja kiinteistä jätteistä

Kurssilla saat valmiudet ottaa näytteitä erilaisissa kohteissa: PIMA (pilaantuneet maat), pohjavesi, kaatopaikat ja jätteenkäsittelyalueet sekä jätteet teollisuudessa. Kurssi on maaperäpainotteinen.

Opit ymmärtämään maaperä- ja jätenäytteenoton sekä pohjavesinäytteenoton erikoispiirteitä. Perehdyt haitta-aineiden kulkeutumiseen maaperässä, edustavan näytteenoton periaatteisiin ja nykyisin käytettäviin näytteenottotekniikoihin. Eri aiheita kouluttavat alansa parhaat osaajat, jotka toimivat käytännössä ympäristönäytteenoton tehtävissä. Tarkemmat pätevyysvaatimukset löytyvät Certin sivuilta.

Kurssilla käydään kaikki sertifiointikriteerien mukaiset asiat luennoiden, demonstroiden ja harjoitellen. Lisäksi kurssiin sisältyy ennakkotehtäviä ja kurssimateriaalit verkko-oppimisympäristössä, johon saat tunnukset noin kuukausi ennen lähipäiviä. Varaathan aikaa tehtävien tekemiseen!

Voit hakea ympäristönäytteenottajan pätevyyttä, eli hakea sertifikaattia, kun sinulla on riittävästi työkokemusta ympäristönäytteenotosta ja olet suorittanut tämän kurssin sekä siihen kuuluvan kokeen hyväksytysti. Kurssin hyväksytty suorittaminen edellyttää läsnäoloa kurssilla. Lue lisää ympäristönäytteenottajien sertifiointijärjestelmästä.

Kurssin päätteeksi järjestetään kirjallinen koe (3 h). Koetilaisuuteen voit myös tulla uusimaan aiemmin hylättyä erikoistumiskurssin suoritusta. Ilmoittaudu pelkkään kokeeseen yhteyshenkilöille.

Koulutuksesta hyötyvät

ympäristönäytteenottajat, jotka ottavat näytteitä

  • maaperästä
  • pohjavedestä
  • kaatopaikoilta
  • kiinteästä jätteestä.

Koulutuksesta hyötyvät myös näytteenoton suunnittelusta ja analyysitulosten raportoinnista vastaavat sekä henkilöt, jotka tarvitsevat ympäristönäytteenottajan sertifikaatin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Näytteenotto ympäristötutkimuksissa – näytteet maaperästä ja kiinteistä jätteistä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Näytteenotto ympäristötutkimuksissa – näytteet maaperästä ja kiinteistä jätteistä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Näytteenotto ympäristötutkimuksissa – näytteet maaperästä ja kiinteistä jätteistä täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: