Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Nuohoojan Rekrykoulutus

Taitotalo
Yhteenveto
40 tuntia
0 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR)
5.10.2020
   
Lähiopetus
Helsinki
Työvoimakoulutus
Taitotalo

Nuohoojan Rekrykoulutus

Koulutus alkaa lokakuussa 2020 ja se järjestetään yhteistyössä Tiileri Oy:n ja TE-palvelujen kanssa ja tavoitteena on solmia työsuhde koulutusjakson päätteeksi. Myöhemmin ammatissa työskentelyn ja osaamisesi karttuessa voi suorittaa nuohoojan ammattitutkinnon loppuun oppisopimuksella alalla työskentelyn ohessa.

Nuohoojan työ on aika siistiä...

Koulutuksen sisältö

  • Tulisijojen – ja savuhormien nuohous
  • Palo- ja asumisturvallisuuden tarkkaileminen
  • IV- koneiden huoltaminen
  • Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistaminen
  • Lämpöpumppujen huolto
  • Yrittäjyys-opinnot, franchising-mallinen toiminta Tiilerin tuella
  • Tulityö- ja Työturvallisuuskortti, sekä henkilönostin koulutus

Koulutuksessa korostetaan turvallista kattotyöskentelyä sekä asiakaspalvelua.

Koulutukseen sisältyy lähiopetusta, ohjattua etäopiskelua sekä työssäoppimista. Lähiopetus toteutetaan arkipäivisin (klo 7.30 – 14.00). Työelämässä tapahtuva työssäoppimisjakso suoritetaan Tiilerin yhteistyöyritysten työssäoppimispaikoissa. Yrityksissä ja työmailla noudatetaan työssäoppimispaikan työaikoja. Työssäoppimisjakso edellyttää liikkumista pääkaupunkiseudulla. 

Opiskelijaksi soveltuminen

Koulutus on tarkoitettu sinulle, jolla on hyvä fyysinen kunto, ei allergioita eikä korkeanpaikan kammoa. Koulutus sopii myös maahanmuuttajille, joiden suomen kielen osaaminen on vähintään tasolla B2.2.

Alalla toimiminen edellyttää hyviä asiakaspalvelutaitoja, oma-aloitteisuutta, kykyä työskennellä itsenäisesti ja ryhmässä, sekä mukautumiskykyä vaihtuviin työolosuhteisiin. Arvostamme hakijoissa yritteliästä asennetta.

Opiskelijamaksu

Työhallinnon valtionosuusrahoitteinen koulutus on sinulle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta puhelinpalvelustamme Koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9.00-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Koulutukseen haku

Koulutushaku päättyy 11.9.2020.

Koulutukseen haetaan täyttämällä TE-palveluiden hakulomake.

Hae koulutukseen täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa www.te-palvelut.fi ja haussa oleva Työvoimakoulutus (-> sanahakuna toimii koulutuksen numero 693604 tai koulutuksen nimi). Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on sinun vahvistettava hakemuksesi käymällä henkilökohtaisesti TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Vaihtoehtoisesti voit jättää paperihakemuksen työ- ja elinkeinotoimistoon.

Muista perustella hakemuksesi hyvin! Esivalinta tehdään TE-toimiston hakemuksessa annettujen tietojen perusteella. 

Opiskelijavalinnat

Valinnat suoritetaan hakemusten ja haastattelujen perusteella.

Valintatieto

Valintatiedon voit katsoa omilla verkkopankkitunnuksillasi opiskelijavalintojen jälkeen sähköisen asioinnin kautta (www.te-palvelut.fi -> sähköinen asiointi -> työvoimakoulutus -> koulutushakemusteni tilanne).

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Nuohoojan Rekrykoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Nuohoojan Rekrykoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Nuohoojan Rekrykoulutus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: