Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Osaamisen johtamisen prosessi ja menettelyt

Taitotalo
Yhteenveto
1 päivä
940 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 940 EUR)
5.10.2022
   
Lähiopetus
Helsinki
Koulutus
Taitotalo

Osaamisen johtamisen prosessi ja menettelyt

Valmennustyöpajassa, kesto 1 pv, perehdyt osaamisen johtamiseen arkiprosesseina ja niiden sisältäminä käytäntöinä. Saat valmiudet viedä oppimasi välittömästi omaan, roolisi mukaiseen arkeen.

Voit halutessasi syventää osaamistasi sisällön käytäntöön viemiseksi valmennuksessa Osaamisen johtamisen prosessin ja menettelyjen käytäntöön vienti.

Valmennuksesta hyötyvät kaikki henkilöstöjohtamisen ja -hallinnon vastuullisissa rooleissa toimivat, kuten johto sekä HR- ja HRD-asiantuntijat. 

Ohjelmassa 

  • Osaamisen johtamisen prosessi
  • Osaamisen johtamisen menettelyt; esimerkiksi sisäinen ja ulkoinen rekrytointi, valmennus ja koulutus, sisäinen liikkuvuus, urapolut, hiljaisen tiedon hallinta, kehityskeskustelut ja henkilöstötiedon hyödyntäminen

 

 

Katso myös Taitotalon muu osaamisen johtamisen tarjonta.

 

Lue myös blogi osaamisen johtamisesta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Osaamisen johtamisen prosessi ja menettelyt, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Osaamisen johtamisen prosessi ja menettelyt? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Johtamisen tehokurssit verkossa

Urano Oy:n tehokkaat johtamisen verkkokurssit mahtuvat kätevästi kalenteriin ja käyvät läpi kaiken oleellisen menestyäksesi johtajana.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Osaamisen johtamisen prosessi ja menettelyt täytä seuraavat tiedot: