Paineensietokyky ja sen kehittäminen turvallisuusalalla

Taitotalo
Yhteenveto
1 päivä
   
Helsinki
Koulutus
Taitotalo

Paineensietokyky ja sen kehittäminen turvallisuusalalla

Koulutuksessa opit ymmärtämään stressiä ja sen vaikutusta toimintakykyyn, hyvinvointiin sekä neuvottelu- ja vuorovaikutustilanteisiin. Koulutuksesta saat valmiuksia toimia eri vuorovaikutustilanteissa turvallisesti ja yhteistyökykyisesti sekä sietokykyä paineen alla toimimiseen.

Koulutuksessa opit ymmärtämään stressiä hyvinvoinnin ja vuorovaikutustilanteiden haastajana sekä ymmärtämään omia ja toisten stressireaktioita. Koulutuksen teemana on myös stressireaktioista toipuminen, paineisessa tilanteessa toimiminen ja päätöksenteko sekä oman resilienssin kehittäminen. Käsiteltävät asiakokonaisuudet räätälöidään asiakkaan toimialan mukaisesti ja toimialan erityispiirteet otetaan koulutuksessa huomioon.

Koulutuksen kesto

Koulutuksen kesto on sovittavissa asiakkaan kanssa. Kokonaiskestoon vaikuttavat sovitut harjoitteet, tietopuolisen opetuksen määrä sekä vaikuttavuuden arvioinnin kannalta määritelty seurantajakso. Koulutus voi sisältää esimerkiksi 1-2 teoriapäivää sekä työpaikalla koulutuksen jälkeen tehtävät harjoitteet, jolloin kokonaiskestoksi muodostuu esimerkiksi yksi kuukausi.

Ohjelmassa

Koulutuksen sisältö suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa yrityksen toiveet ja alakohtaiset erityispiirteet huomioiden.

Koulutuksen teemoja voivat olla muun muassa

  • Stressi ja sen vaikutus ihmismieleen
  • Stressin fysiologiset vaikutukset
  • Stressin merkitys hyvinvoinnille
  • Akuutin stressin hallinta
  • Toimintakyvyn säilyttäminen paineen alla
  • Päätöksentekokyvyn ylläpitäminen ja tilannetietoisuus
  • Tunteet ja niiden hallinta sekä tulkinta

Koulutuksesta hyötyvät

kaikki, jotka haluavat kehittää omaa toimintakykyään, päätöksentekokykyä sekä resilienssiä. Koulutuksesta hyötyvät erityisesti haastavissa turvallisuusalan asiakaspalvelutehtävissä toimivat, esimerkiksi vartijat, järjestyksenvalvojat ja kohde- ja vuoroesimiehet sekä turvallisuusalan asiantuntijat.

Toteutus

Valmennus toteutetaan asiakkaan kanssa sovitulla tavalla lähiopetuksena (Taitotalossa tai asiakkaan tiloissa) tai etäopetuksena Teamsin välityksellä. Halutuista teemoista voidaan myös muodostaa verkko-opintokokonaisuus (verkkokurssi).

Kouluttajana toimii Mind Coach® Certified Trainer Stefan Smeds.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!  Suunnitellaan yhdessä tarpeitanne vastaava koulutuskokonaisuus.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Paineensietokyky ja sen kehittäminen turvallisuusalalla, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Paineensietokyky ja sen kehittäminen turvallisuusalalla? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Paineensietokyky ja sen kehittäminen turvallisuusalalla täytä seuraavat tiedot: