Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Painelaitefoorumi 2020

Taitotalo
Yhteenveto
1 330 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 330 EUR)
20.10.2020
   
Tilauksesta
Tampere
Koulutus
Taitotalo

Painelaitefoorumi 2020

Painelaitefoorumissa käsitellään painelaitteisiin liittyviä ajankohtaisia aiheita eri näkökulmasta ja se onkin loistava paikka verkostoitua ja keskustella kollegojen kanssa. Tänä vuonna on esillä useita esimerkkejä vaurio- ja korjaustapauksista. Lisäksi käsitellään mm. vaatimuksia tilapäisille korjauksille. Samalla sinulla on mahdollisuus tutustua Energia 2020 ‑messuihin ja tavata kaikki alan keskeiset toimijat.

Painelaitefoorumi on teollisuuden ja voimalaitosten painelaitteiden parissa työskenteleville kunnossapitäjille, käytönvalvojille, tarkastajille ja alan asiantuntijoille tarkoitettu tilaisuus, jossa käydään läpi alan ajankohtaisia kysymyksiä eri sidosryhmien edustajien puheenvuoroissa.

Kunnossapitoyhdistys Promaint ry:n painelaitetoimikunnan jäsenet ovat olleet mukana tilaisuuden suunnittelussa: Miika Saavalainen, pj (Fortum Power and Heat Oy), Henri Ehrola (Helen Oy), Teemu Heinämaa (Neste Oyj), Jukka Hämäläinen (Recion Oy), Timo Kauppi, (Oulun yliopisto), Janne Maksimainen (HTT High Tech Technology Oy), Juha Purje (Inspecta Tarkastus Oy).

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Painelaitefoorumi 2020, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Painelaitefoorumi 2020? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Painelaitefoorumi 2020 täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: