⏲️ MBA-stipendin hakuaika päättyy 14.6. – vielä ehdit hakea stipendiä! »

Koulutus
Ei arviointeja

Painelaitteiden käytön- ja kunnonvalvonta

Taitotalo, paikassa Tampere
Kesto
2 päivää
Hinta
1 290 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 290 EUR)
Seuraava toteutus
15 marraskuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kesto
2 päivää
Hinta
1 290 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 290 EUR)
Seuraava toteutus
15 marraskuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Painelaitteiden käytön- ja kunnonvalvonta

Taitotalo
Käytönvalvojilla on oltava painelaitteen rakennetta, käyttöä ja kunnossapitoa koskeva riittävä asiantuntemus, millä tarkoitetaan aiempaa työkokemusta, työnantajan antamaa laiteperehdytystä ja säädösosaamisen hankkimista alan kurssilla. Painelaitteen omistajan tai haltijan pitää nimetä rekisteröitävälle painelaitteelle käytönvalvoja ja varavalvoja.

Käytönvalvojan tehtävänä on henkilökohtaisesti valvoa painelaitteen käyttöä ja kuntoa sekä pitää painelaitteen omistaja tietoisena olennaisista painelaitteen käyttöön ja kuntoon liittyvistä seikoista. Hänen tulee myös varmistua siitä, että painelaitetta käyttävä henkilökunta tuntee painelaitteen toiminnan, käyttöohjeet ja turvallisuussäännökset. Varavalvoja toimii käytönvalvojana, kun varsinainen käytönvalvoja on estynyt hoitamasta tehtäviään (esim. lyhyen kesäloman tai sairasloman aikana).

Tilaisuudessa saat viimeisimmät tiedot alan säädöksistä ja määräyksistä sekä kuulet ratkaisuja työssäsi kohtaamiisi käytännön tilanteisiin. 
 

Koulutuksesta hyötyvät

teollisuuden ja voimalaitosten painelaitteiden käytönvalvojat ja varavalvojat sekä kunnossapitäjät ja suunnittelijat.
 

Kunnossapitoyhdistys Promaint ry:n
painelaitetoimikunnan jäsenet mukana tilaisuuden suunnittelussa: Miika Saavalainen, pj (Fortum Power and Heat Oy), Henri Ehrola (Helen Oy), Teemu Heinämaa (Neste Oyj), Jukka Hämäläinen (Recion Oy), Timo Kauppi, (Oulun yliopisto), Janne Maksimainen (HTT High Tech Technology Oy), Juha Purje (Inspecta Tarkastus Oy).

Kunnossapitoyhdistys Promaint ry:n jäsenille jäsenalennus. Ilmoita jäsenyystietosi ilmoittautumislomakkeen lisätiedot-kohdassa.

 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Painelaitteiden käytön- ja kunnonvalvonta, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

15 marraskuuta, 2023

  • Lähiopetus
  • Tampere

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Painelaitteiden käytön- ja kunnonvalvonta? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.
Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...

Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu