🌲 Metsästätkö tilaisuuteenne valovoimaista puhujaa? Etsitkö oikeanlaista innostajaa? Löydät sivustoltamme nyt uutuutena Speakersforumin laajan puhuja- ja juontajakattauksen »

Palvelulogistiikan ammattitutkinnon osia logistiikka-alalle työllistymiseen

Taitotalo
Yhteenveto
n. 9 kuukautta
6.3.2023
   
Lähiopetus
Helsinki
Työvoimakoulutus
Taitotalo

Palvelulogistiikan ammattitutkinnon osia logistiikka-alalle työllistymiseen

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa palvelulogistiikan ammattitutkinnon osia ja työllistyä varastoalalle. Koulutuksessa painotetaan ammatillista osaamista ja työelämätaitoja.

Koulutus valmistaa monipuolisiin varastoalan työtehtäviin. Koulutuksen tavoitteena on suorittaa palvelulogistiikan ammattitutkinnosta pakolliset tutkinnon osat

 • Varastotyön tekeminen, joka sisältää
  • tavaran vastaanotto
  • tavaran keräily ja lähetys
  • inventointi ja saldonhallinta
  • trukinkuljettajan tehtävät
 • Varastotyön suunnittelu, jonka jälkeen osaat
  • suunnitella, kehittää ja tehdä työtäsi materiaalivirtojen mukaan asiakaslähtöisesti
  • ottaa huomioon työssään sovellettavat toimituslausekkeet
  • työskennellä varastotyötehtävissä yrityksen laatujärjestelmän tai -vaatimusten edellyttämällä tavalla
  • arvioida ja kehittää ammatillista osaamistasi ja havainnoida työturvallisuusriskejä
  • ymmärtää ja soveltaa varaston toiminnan yleisimpiä tunnuslukuja, kuten kiertonopeus ja ABC-analyysi

Lisäksi koulutuksessa suoritetaan

 • EA1-kurssi
 • työturvallisuuskortti

Koulutus sisältää lähi-, etä- ja verkko-opetusta sekä työssäoppimista.

VALINTAPERUSTEET
Opiskelijalla tulee olla hyvä fyysinen kunto, alalla toimiminen edellyttää kohtuullisen hyvää terveyttä, itsenäistä ja vastuullista työotetta, sekä asiakaspalvelutaitoja. Suomen kielen taidot tulee olla tasoa A2.2. Opiskelijalla tulee olla työelämävalmiudet ja kyky työskennellä niin itsenäisesti kuin osana työryhmää.

TOTEUTUS
Valinta koulutukseen suoritetaan haastattelujen perusteella. Koulutukseen valituille osallistujille laaditaan henkilökohtainen suunnitelma koulutuksen suorittamiseksi.
Koulutukseen sisältyy lähiopetusta, joka toteutetaan arkipäivisin kello 9:00 - 15:00. Työssäoppimisessa noudatetaan yrityksen normaalia työaikaa.

Opiskelijaryhmän koko n. 20-25 opiskelijaa.

KOULUTUSPAIKKA
Taitotalo, Hiomotie 6

HAKEMINEN
Täytä koulutushakemus TE-toimiston internet-sivuilla (www.te-palvelut.fi > Haussa oleva työvoimakoulutus > hakusanana koulutuksen numero 711281 > haettavan koulutuksen Tiedot-välilehti) tai toimita paperihakemus TE-toimistoon tai kuntakokeiluun. Paperihakemuslomakkeen löydät osoitteesta www.suomi.fi hakusanalla TEM601. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, sinun tulee vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa tai kuntakokeilussa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > Työvoimakoulutus.

Opiskelijat valitaan koulutukseen hakemusten ja haastattelujen perusteella. Täytä hakemus huolellisesti perusteluineen (lomakkeessa kohta: tarkemmat perustelut). Esivalinta tehdään koulutushakemusten perusteella. Hakemuksessa on tärkeää tuoda esille soveltuvuutta ja motivaatiota koulutusohjelmaan sekä mahdollista aiempaa työkokemusta ja opintoja ja maahanmuuttajien osalta suomen kielen taitoa. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Kutsut haastatteluun lähetetään jatkoon valituille sähköpostitse viikolla 7. Valintahaastattelut pidetään 27-28.2.2023.

Huomioithan, että koulutushakemus on sitova, eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Päteviä syitä voivat olla esimerkiksi työllistyminen tai muun koulutuspaikan saaminen.

Haku päättyy
10.2.2023

HINTA
Koulutus on opiskelijalle maksutonta.
Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-17 numerosta 0295 020 702 tai tai www.facebook.com/koulutusneuvonta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Palvelulogistiikan ammattitutkinnon osia logistiikka-alalle työllistymiseen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palvelulogistiikan ammattitutkinnon osia logistiikka-alalle työllistymiseen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Palvelulogistiikan ammattitutkinnon osia logistiikka-alalle työllistymiseen täytä seuraavat tiedot: