Palvelulogistiikan erikoisammattitutkinto, varastologistiikka

Taitotalo, paikassa Tampere (+1 sijaintia)
Kesto
n. 24 kuukautta
Kesto
n. 24 kuukautta
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Palvelulogistiikan erikoisammattitutkinto, varastologistiikka

Taitotalo
Koulutuksessa opit toiminnan suunnittelua ja ohjaamista logistiikka-alalla. Opit ymmärtämään logistiikan käsitteet, saat valmiuksia kysyntä-toimitusketjun hallintaan sekä varastoprosessin ja toiminnan kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Koulutuksen aikana suunnitellaan ja tehdään kehittämisprojekti omalta työpaikalta.

Palvelulogistiikan erikoisammattitutkinto on tarkoitettu varastojen ja terminaalien päälliköille, esimiehille, työnjohtajille tai ko. tehtäviin valmentautuville. Hakijalta odotetaan monipuolista työkokemusta alalta.

Palvelulogistiikan erikoisammattitutkinto korvaa 1.1.2019 lähtien varastoalan erikoisammattitutkinnon.

Tutkinnon rakenne

Pakolliset tutkinnon osat 

  • Toiminnan suunnittelu ja ohjaaminen (kaikille osaamisaloille pakollinen tutkinnon osa)
  • Varastointiprosessin hallinta

Valinnaiset tutkinnon osat

  • Esimiehenä toimiminen
  • Kehittämisprojektin suunnittelu ja toteuttaminen
  • Toimitusketjun hallinta
  • Operatiivisten hankintojen suunnittelu ja toteuttaminen
  • Luvanvaraisten aineiden käsittely ja varastointi
  • Tutkinnon osa toiselta osaamisalalta
  • Tutkinnon osa tai osia toisesta ammattitutkinnosta tai erikoisammattitutkinnosta

Tutkintokoulutus

Koulutus kestää noin 1,5 - 2 vuotta. Pääpaino oppimisessa on työpaikalla tapahtuvassa koulutuksessa. Opetusta on aikaisemmasta osaamisesta ja valinnaisista tutkinnon osista riippuen noin 8-12 päivää jaettuna koko opiskeluajalle. Koulutuspäivien suunnittelussa otetaan joustavasti huomioon opiskelijan omat toiveet ja mielenkiinnon kohteet. Opintoihin kuuluu lähi sekä etäopetusta.

Työtehtävien opiskelu ja erilaiset raportointitehtävät sekä selvitykset toteutetaan yhteisesti sovitun suunnitelman mukaisesti oman työpaikan tehtäviä hyödyntämällä. Opiskelussa hyödynnetään verkko-oppimisympäristöä.

Opiskelijamaksu

400€

Tutkinnon voi suorittaa oppisopimuksella (opiskelija, työnantajan ja Taitotalon välinen sopimus). Oppisopimuksen solmimisen keskeisimpiä edellytyksiä on alan työpaikka, jossa voi tehdä tutkinnon mukaisia työtehtäviä. Työnantajan on myös sitouduttava järjestämään työpaikalla tapahtuvaa koulutusta ja tukemaan oppimista (nimetty työpaikkaohjaaja).

Oppisopimuksessa opiskelijamaksu on 400€, joka lähetetään opiskelijan kotiosoitteeseen. Mikäli työnantaja haluaa tukea opiskelua, voi maksun suorittaa opiskelijalle esimerkiksi stipendinä tai koulutusbonuksena. 

 

Voit valmistuttuasi hakea Työllisyysrahaston ammattitutkintostipendiä.

Lue lisää (www.tyollisyysrahasto.fi/aikuisopiskelijan-etuudet/ammattitutkintostipendi)​.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Palvelulogistiikan erikoisammattitutkinto, varastologistiikka, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palvelulogistiikan erikoisammattitutkinto, varastologistiikka? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...

Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu