Palvelulogistiikan erikoisammattitutkinto, varastologistiikka

Taitotalo
Yhteenveto
n. 24 kuukautta
   
Helsinki, Tampere
Tutkinto
Taitotalo

Palvelulogistiikan erikoisammattitutkinto, varastologistiikka

Koulutuksessa opit toiminnan suunnittelua ja ohjaamista logistiikka-alalla. Opit ymmärtämään logistiikan käsitteet, saat valmiuksia kysyntä-toimitusketjun hallintaan sekä varastoprosessin ja toiminnan kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Koulutuksen aikana suunnitellaan ja tehdään kehittämisprojekti omalta työpaikalta.

Palvelulogistiikan erikoisammattitutkinto on tarkoitettu varastojen ja terminaalien päälliköille, esimiehille, työnjohtajille tai ko. tehtäviin valmentautuville. Hakijalta odotetaan monipuolista työkokemusta alalta.

Palvelulogistiikan erikoisammattitutkinto korvaa 1.1.2019 lähtien Varastoalan erikoisammattitutkinnon.

Tutkinnon rakenne

Pakolliset tutkinnon osat 

  • Toiminnan suunnittelu ja ohjaaminen (kaikille osaamisaloille pakollinen tutkinnon osa)
  • Varastoprosessin hallinta

Valinnaiset tutkinnon osat

  • Esimiehenä toimiminen
  • Kehittämisprojektin suunnittelu ja toteuttaminen
  • Toimitusketjun hallinta
  • Luvanvaraisten aineiden käsittely
  • Tutkinnon osa toiselta osaamisalalta
  • Tutkinnon osa tai osia toisesta ammattitutkinnosta tai erikoisammattitutkinnosta

Tutkintokoulutus

Koulutus kestää noin 1,5 - 2 vuotta. Pääpaino oppimisessa on työpaikalla tapahtuvassa koulutuksessa. Lähiopetusta on aikaisemmasta osaamisesta ja valinnaisista tutkinnon osista riippuen noin 12 päivää. Lisäksi on etäopiskelua.

Työtehtävien opiskelu ja erilaiset raportointitehtävät sekä selvitykset toteutetaan yhteisesti sovitun suunnitelman mukaisesti oman työpaikan tehtäviä hyödyntämällä. Opiskelussa hyödynntetään verkko-oppimisympäristöä.

Koulutusmuoto ja opiskelijamaksu

Tutkinnon suorittamisen hinta riippuu sekä valitsemastasi tavasta suorittaa koulutus että valitsemastasi koulutusmuodosta.

Oppisopimus

Tutkinnon voi suorittaa oppisopimuksella (opiskelija, työnantajan ja Taitotalon välinen sopimus). Oppisopimuksen solmimisen keskeisimpiä edellytyksiä on alan työpaikka, jossa voi tehdä tutkinnon mukaisia työtehtäviä. Työnantajan on myös sitouduttava järjestämään työpaikalla tapahtuvaa koulutusta ja tukemaan oppimista (nimetty työpaikkaohjaaja). Oppisopimuksessa opiskelijamaksu on 400€, joka lähetetään opiskelijan kotiosoitteeseen. Mikäli työnantaja haluaa tukea opiskelua, voi maksun suorittaa opiskelijalle stipendinä tai koulutusbonuksena. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Palvelulogistiikan erikoisammattitutkinto, varastologistiikka, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palvelulogistiikan erikoisammattitutkinto, varastologistiikka? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Palvelulogistiikan erikoisammattitutkinto, varastologistiikka täytä seuraavat tiedot: