🌲 Metsästätkö tilaisuuteenne valovoimaista puhujaa? Etsitkö oikeanlaista innostajaa? Löydät sivustoltamme nyt uutuutena Speakersforumin laajan puhuja- ja juontajakattauksen »

Palvelumuotoilun henkilökohtainen sparraus

Taitotalo
Yhteenveto
n. 12 kuukautta
2 100 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 2 100 EUR)
   
Helsinki
Koulutus
Taitotalo

Palvelumuotoilun henkilökohtainen sparraus

Palvelumuotoilu on prosessimainen lähestymistapa asiakasymmärryksen lisäämiseen ja sen pohjalta ihmisläheisempien palvelujen kehittämiseen. Omien toimintatapojen reflektointi syventää omaa osaamistasi palvelumuotoilussa. Sparraus on oiva tuki reflektointiin.

Palvelumuotoilun henkilökohtainen sparraus on tarkoitettu palvelumuotoilun parissa työskenteleville tai palvelumuotoilusta kiinnostuneille. Sparraus keskittyy sinulle tärkeisiin tai merkityksellisiin kohtiin palvelumuotoilun prosessissa. Sparraukseen voidaan ottaa lähtökohdaksi myös jo toteuttamasi palvelumuotoilutyö. 

Henkilökohtainen sparraus sisältää viisi tunnin mittaista tapaamista joko verkossa tai Taitotalon tiloissa. Sparrauksen kesto on keskimäärin 1-2 kuukautta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Palvelumuotoilun henkilökohtainen sparraus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palvelumuotoilun henkilökohtainen sparraus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Palvelumuotoilun henkilökohtainen sparraus täytä seuraavat tiedot: