🌲 Metsästätkö tilaisuuteenne valovoimaista puhujaa? Etsitkö oikeanlaista innostajaa? Löydät sivustoltamme nyt uutuutena Speakersforumin laajan puhuja- ja juontajakattauksen »

Palvelumuotoilun menetelmätyöpaja 1, perusmenetelmät

Taitotalo
Yhteenveto
1 päivä
460 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 460 EUR)
Koulutus
Helsinki

Alkavat koulutukset
Helsinki
460 EUR
16.5.2023

Helsinki
460 EUR
14.12.2023
Taitotalo

Palvelumuotoilun menetelmätyöpaja 1, perusmenetelmät

Hanki varmuutta palvelumuotoilumenetelmien käytännön toteuttamiseen. Yhden päivän mittaisessa työpajassa otat haltuun kolme menetelmää asiakasymmärryksen keräämiseen ja analysointiin sekä palveluratkaisujen ideointiin ja ideoiden arviointiin. Menetelmäosaamisella saat syvyyttä palvelumuotoilutöiden toteuttamiseen.

Palvelumuotoilun menetelmätyöpaja 1 keskittyy palvelumuotoilun perusmenetelmien haltuunottoon. Koulutuksessa harjoittelet ja otat haltuun kolme menetelmää, joita pystyt hyödyntämään ja käyttämään välittömästi asiakasymmärryksen keräämisessä ja analysoinnissa sekä palveluratkaisujen ideoinnissa ja ideoiden arvottamisessa. Saat varmuutta ja vinkkejä toteuttaa asiakkaita ja sidosryhmiä osallistavia palvelumuotoilun ja fasilitoinnin menetelmiä käytännön työssä ja palveluiden kehittämisessä.

Koulutus on tarkoitettu palveluiden kehittämistyössä, myynnissä, markkinoinnissa toimiville, jotka haluavat varmuutta palvelumuotoilun menetelmien hyödyntämiseen ja toteuttamiseen käytännössä toimialasta riippumatta. Suuremman hyödyn koulutuksesta saat, jos olet tutustunut palvelumuotoilun prosessiin ja periaatteisiin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Palvelumuotoilun menetelmätyöpaja 1, perusmenetelmät, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palvelumuotoilun menetelmätyöpaja 1, perusmenetelmät? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Palvelumuotoilun menetelmätyöpaja 1, perusmenetelmät täytä seuraavat tiedot: