Palvelumuotoilun tiimisparraus

Taitotalo
Yhteenveto
n. 12 kuukautta
2 500 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 2 500 EUR)
   
Helsinki
Koulutus
Taitotalo

Palvelumuotoilun tiimisparraus

Palvelumuotoilun keskiössä ovat osallistaminen ja osallistuminen eli palvelumuotoilua tehdään pienessä tiimissä ja yhteistyössä asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa. Palvelumuotoilun tiimisparraus vahvistaa tiimin sisäistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä.

Palvelumuotoilun tiimisparraus on tarkoitettu palvelumuotoilun parissa työskenteleville ryhmille tai tiimeille. Sparraus keskittyy tiimin toiminnan kannalta tärkeisiin ja merkityksellisiin kohtiin palvelumuotoilun prosessissa. Sparraukseen voidaan ottaa lähtökohdaksi myös jo toteutettu palvelumuotoilutyö.

Tiimisparraus sisältää viisi tunnin mittaista tilaisuutta toteutettuna joko verkossa tai Taitotalon tiloissa. Sparrauksen kokonaiskesto on noin 1 - 2 kuukautta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Palvelumuotoilun tiimisparraus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palvelumuotoilun tiimisparraus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Palvelumuotoilun tiimisparraus täytä seuraavat tiedot: