Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Miten työpaikallasi opitaan uutta? 🧩 Vastaa kyselyyn ja voita leffaliput ➡

Paperi- ja kartonkikoneen märänpään toiminnot ja hallinta

Taitotalo
Yhteenveto
2 päivää
1 300 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 300 EUR)
8.2.2022
   
Lähiopetus
Helsinki
Koulutus
Taitotalo

Paperi- ja kartonkikoneen märänpään toiminnot ja hallinta

Kurssilla käydään läpi märänpään prosessien viimeisintä teknologiaa ja käyttöön liittyviä käytännön asioita. Kuitumateriaalien käsittely paperin- ja kartongin valmistuksessa sekä eri osaprosessien kemiat ja ongelmatilanteet käydään laajasti läpi. Kurssi on hybridikurssi, eli sille on sekä lähiopetus että etäopetus.

Kevään 2022 kurssi

Kurssilla käydään läpi tuotantoprosessin viimeisintä kemian teknologiaa ja sen käyttöön liittyviä asioita alkaen massojen koostumuksesta ja käsittelystä. Käytössä olevien paperi- ja prosessikemikaalien käyttösovellukset esitellään. Keskeinen tavoite on tarjota alan toimijoille fokusoitu tietopaketti raaka-aineista ja tuotantomenetelmistä, sekä ajettavuuteen ja laatuun vaikuttavista tekijöistä. Myös ajettavuus-, ympäristö- ja turvallisuusasioita tuodaan esille.

Verkostoidu ja tule tapaamaan kollegojasi!

Ohjelmassa

  • paperi ja kartonkikoneen märänpään toiminnot ja prosessikemikaalit, Eemeli Siitonen Solenis Finland Oy
  • massojen ominaisuudet ja kemia, Leif Robertsén Kemira Oyj
  • paperi- ja kartonkikoneen mikrobiologia, Jaakko Ekman Kemira Oyj 
  • retentio, fiksaus, formaatio ja vedenpoisto, Tanja Skaffari Kemira Oyj
  • prosessin häiriöaineiden lähteet, hallinta ja mittaukset, Tuomo Koskenkari Kemira Oyj
  • paperin ja kartongin hydrofobiliimaus, Timo Valkealaakso Kemira Oyj
  • märkä- ja kuivalujuuskemikaalit, Mikko Virtanen Kemira Oyj

Koulutuksesta hyötyvät

Paperi- ja kartonkilinjoilla työskentelevät operaattorit, laboratoriohenkilöstö, vuoroinsinöörit, käyttöinsinöörit, kehitysinsinöörit ja tutkimusinsinöörit sekä prosessiteollisuuden tutkintoihin valmistautuvat. 

Verkostoidu ja tule tapaamaan kollegojasi!

 

Ilmoittautuminen 

Merkitsethän ilmoittautumislomakkeeseen henkilökohtaiset yhteystietosi, jotta voimme tarvittaessa olla sinuun yhteydessä.

Hybridikursseille tarvitsemme myös tiedon, oletko tulossa paikan päälle, vai seuraatko luentoa etänä. Tilanteesi muuttuessa voit vielä ilmoittaa muutoksesta noin 2 viikkoa ennen koulutusta. 

 

Majoittuminen 

Hotelli jossa kurssi pidetään tarjoaa kurssille osallistujille alennusta päivän hinnasta. Jos haluat hyödyntää tämän edun, voit tehdä varauksen osoitteessa scandichotels.fi käyttämällä koodia, jonka saat kurssin yhteyshenkilöltä kurssille ilmoittautumisen jälkeen. 

Varaukset tulee tehdä viimeistään 14 vuorokautta ennen saapumista ja majoitusvarauksen voi perua klo 18.00. mennessä tulopäivänä. Huoneita voi varata tarjotulla koodilla hotellin varaustilanteen mukaan, hotellilla on oikeus yksipuolisesti sulkea tarjoushinnan saatavuus. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Paperi- ja kartonkikoneen märänpään toiminnot ja hallinta, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Paperi- ja kartonkikoneen märänpään toiminnot ja hallinta? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Paperi- ja kartonkikoneen märänpään toiminnot ja hallinta täytä seuraavat tiedot: