⏲️ MBA-stipendin hakuaika päättyy 14.6. – vielä ehdit hakea stipendiä! »

Koulutus
Ei arviointeja

Pelillistäminen

Taitotalo, paikassa Helsinki
Kesto
3 päivää
Kesto
3 päivää
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Pelillistäminen

Taitotalo
Pelillistääkö? Haluaisitko ymmärtää pelillistämisen monet mahdollisuudet ja hyödyntää niitä työssäsi? Haluatko tehdä luennoistasi tai esityksistäsi innostavia, mukaansatempaavia ja vuorovaikutteisia opetuspelien avulla?

Taitotalo tarjoaa erilaisia koulutuksia pelillistämisen teemoista. Katso alla olevia esimerkkejä ja poimi niistä mieleisesi. Tai pyydä tarjous ja räätälöimme juuri sinulle parhaiten sopivan kokonaisuuden pelillistämisen maailmasta.  

Koulutuksessa voit muun muassa

  • tutustua pelien ja pelillisten ratkaisujen käyttöön opetuksessa ja liiketoiminnassa
  • lisätä ymmärrystäsi pelien ja pelillisten ratkaisujen soveltamisesta ja mahdollisuuksista opetuksessa ja henkilöstön kehittämisessä
  • oppia suunnittelemaan ja laatimaan pelipedagogiikkaa hyödyntäviä oppimisprosesseja, joissa sovelletaan pelillisiä ratkaisuja

Pelillistämisen perusteet ja pelien hyödyntäminen opetuskäytössä (1 pv)

Opit ymmärtämään, mitä pelillistäminen on, ja miksi sitä tehdään. Aiheeseen perehdytään muun muassa erilaisin esimerkein. Opit tunnistamaan ja ideoimaan mahdollisuuksia pelillistämiselle. Tutustut esimerkkien kautta monipuolisesti erilaisten pelien hyödyntämiseen opetuskäytössä.

Pelisuunnittelun perusteet ja oppimispelien käsikirjoittaminen (1 pv)

Opit perusteet pelisuunnittelusta: millainen on hyvä oppimispeli, ja mitä sellaisen suunnittelu vaatii. 

Pelillistämisratkaisut ja oppimispelialustat (1 pv)

Tutustut muutamiin sovelluksiin, joilla voi helposti tehdä oppimispelejä ilman syvällistä teknistä osaamista. Perehdyt sekä erilaisiin ilmaistyökaluihin että muutamiin maksullisiin alustoihin saadaksesi ideoita omien oppimispeliesi tuottamiseen. Kokeilet pelien tekemistä itsenäisesti tai pienryhmässä.

Kenelle

kaikille valmennusten parissa työskenteleville, erityisesti opetus-, ohjaus- ja koulutusalan ammattilaisille sekä henkilöstön osaamisen kehittäjille. 

Pyydä tarjous! 

 

Katso myös

Yrityskohtaisia sovellus- ja digitaitokoulutuksia - Taitotalo

Excel peruskäyttö - Taitotalo

Kokoukset ja fasilitointi Teamsissa - Taitotalo

Podcast - teemasta toteutukseen - Taitotalo

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Pelillistäminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Pelillistäminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.
Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...

Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu