Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

PK-yrityksen laatujohtamisjärjestelmä

Taitotalo
Yhteenveto
1 290 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 290 EUR)
9.9.2020
   
Tilauksesta
Helsinki
Koulutus
Taitotalo

PK-yrityksen laatujohtamisjärjestelmä

Monet asiakkaat edellyttävät yritykseltä laatujohtamisjärjestelmää. Tämä osoittaa yrityksen luotettavuutta, ja yritys voi vakuuttaa asiakkailleen pystyvänsä tuottamaan lupaustensa mukaisen tuotteen tai palvelun sekä osoittaa kannattavaa toiminnan kehittämistä.

Yritys voi hyödyntää kansainvälisessä standardissa määriteltyjä vaatimuksia, kun sillä on tarve osoittaa kykynsä toimittaa johdonmukaisesti tuotetta tai palvelua, joka täyttää sekä asiakkaiden että tuotetta, palvelua ja yrityksen toimintaa koskevien eri sidosryhmien, kuten lakien ja viranomaisten vaatimukset.

Kurssi tarjoaa monipuolisesti eväitä esimerkiksi laadusta vastaavalle yrittäjälle, toimitusjohtajalle, tuotantopäällikölle ja laatuasiantuntijoille toiminnan kehittämisen näkökulmasta. Seminaarin luennoijalla on pitkä ja laaja-alainen kokemus laadun kehittämisestä antaa osallistujille käytännön tietotaitoa toiminnan ja tuotteiden laadun kehittämisen näkökulmasta

Kurssi on tarkoitettu pk-yrityksen vastuuhenkilöille, laatupäälliköille, johdon edustajille ja henkilöille, jotka tarvitsevat perustietoa laatujärjestelmästä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta PK-yrityksen laatujohtamisjärjestelmä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta PK-yrityksen laatujohtamisjärjestelmä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta PK-yrityksen laatujohtamisjärjestelmä täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: