Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Prosessisuureiden mittauksen luotettavuus – jäljitettävyys, mittausepävarmuus, kalibrointi

Taitotalo
Yhteenveto
1 100 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 100 EUR)
4.11.2020
   
Tilauksesta
Helsinki
Koulutus
Taitotalo

Prosessisuureiden mittauksen luotettavuus – jäljitettävyys, mittausepävarmuus, kalibrointi

Prosessisuureiden luotettava mittaus on keskeistä niin tuotantoprosessin laadulle ja prosessinohjauksen optimoinnille kuin prosessin turvallisuudellekin. Luotettavan mittauksen perustana taas on sekä metrologian yleisten perusteiden että itse prosessisuureiden mittausmenetelmien ja -laitteistojen tuntemus. Mittaustuloksen luotettavuuden takeena taas on taas asianmukaisesti, säännöllisesti ja jäljitettävästi tehty mittauslaitteen kalibrointi sekä tunnettu mittausepävarmuus. 

Seminaarissa perehdytään metrologian perusteisiin ja prosessisuureiden mittauksen luotettavuuteen vaikuttaviin tekijöihin. Lisäksi pohditaan mittausjärjestelmän sekä yksittäisen mittaustapahtuman luotettavuuden arvioimisen menetelmiä. Seminaari antaa perusvalmiudet erilaisten prosessisuureiden mittauslaitteistojen kalibrointisuunnitelmien suunnitteluun ja toteutukseen sekä kalibrointitulosten tehokkaaseen hyödyntämiseen. 

Seminaari aloittaa Prosessilaitteiden mittauslaitteiden kalibroinnin koulutusohjelman ja valmistaa mittauslaitekohtaisiin kalibrointiseminaareihin osallistumiseen.

Seminaarisarja jatkuu syksyllä seuraaville seminaareilla:

Seminaari on suunnattu prosesseissa prosessisuureita mittaavien mittauslaitteistojen kalibroinnista vastaaville ja mittalaitteiden käytännön kalibrointia tekeville. Seminaarista hyötyvät sekä uusien, käyttöön otettavien prosessilaitteistojen kalibrointisuunnitelman tekijät että olemassa olevien kalibrointijärjestelmien ylläpidosta ja kehittämisestä vastaavat. Seminaari avaa prosessin laadussapidon metrologisia haasteita kaikille laadunhallinnan asiantuntijoille.

Kun ilmoittaudut ennen 1.10.2020 saat seminaarin hintaan 900 e + alv

 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Prosessisuureiden mittauksen luotettavuus – jäljitettävyys, mittausepävarmuus, kalibrointi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Prosessisuureiden mittauksen luotettavuus – jäljitettävyys, mittausepävarmuus, kalibrointi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Prosessisuureiden mittauksen luotettavuus – jäljitettävyys, mittausepävarmuus, kalibrointi täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: