Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Putkiasentaja

Taitotalo
Yhteenveto
2 pvää
0 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR)
24.8.2020
   
Lähiopetus
Helsinki
Työvoimakoulutus
Taitotalo

Putkiasentaja

Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijalle valmiudet suorittaa osa talotekniikan perustutkinnosta näyttötutkintona ja työllistyä putkiasentajaksi. Koulutus soveltuu myös LVI-alalla toimineiden lisä- ja täydennyskoulutukseksi. 

 

Taitotalossa on loistavat tilat käytännön harjoitteluun – vähän liiankin hyvät verrattuna siihen, missä oloissa työtä todellisuudessa tehdään

Koulutuksen sisällössä painotetaan asennustekniikkaa, teknisten järjestelmien ymmärtämistä, kokonaisuuksien hallintaa, työturvallisuutta ja asiakaskeskeisyyttä kaikilla osa-alueilla ja tietotekniikan hyödyntämistä työelämässä. Koulutukseen sisältyy myös työnhakuvalmennusta.

Koulutuksen rakenne

  • Putkistojen hitsaus
  • Käyttövesi ja viemärijärjestelmien asentaminen
  • Lämmitysjärjestelmien asentaminen
  • LV-järjestelmien huoltaminen
  • Palonsammutusjärjestelmien asentaminen

Työllistämistä tukevat opinnot

  • Tulityökortti
  • Työturvakortti
  • Hätäensiapu
  • Työpaikalla tapahtuva oppiminen

Tutkintokoulutus

Koulutus kestää noin 10 kuukautta. Opiskelijavalinnat koulutukseen tehdään haastattelujen perusteella. Ammatilliseen koulutukseen valituille osallistujille laaditaan henkilökohtainen suunnitelma koulutuksen suorittamiseksi.

Koulutus sisältää lähiopetusta, ohjattua itseopiskelua sekä työelämässä tapahtuvaa oppimista. Lähiopetuspäivät ovat arkipäivisin kello 8.00–14.30. Talotekniikan perustutkinto on mahdollista suorittaa kokonaisuudessa tämän koulutuksen jälkeen oppisopimuksena työllistävässä yrityksessä.

Koulutukseen sisältyy myös lomajakso vk 52/2020 (21.- 24.12.2020).

Voit tutustua tutkinnon perusteisiin tarkemmin tästä.

Opiskelijaksi soveltuminen

Koulutus on tarkoitettu talotekniikka-alasta kiinnostuneille, hyvän motivaation ja palveluasenteen omaaville, sekä itsenäiseen työskentelyyn kykeneville henkilöille. Koulutus soveltuu hyvin myös ammatinvaihtajille.

Hakijalta edellytetään hyvää suomen kielen taitoa (B1.1), työssä tarvittavaa fyysistä kuntoa ja mielellään B-luokan ajokorttia.

Hakijan tulee olla työtön työnhakija tai työttömyysuhan alainen henkilö.

Opiskelijamaksu

Työhallinnon valtionosuusrahoitteinen koulutus on sinulle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta puhelinpalvelustamme Työlinjan koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Hakeminen

Haku koulutukseen päättyy 9.8.2020. Hakeminen tapahtuu oman työ- ja elinkeinotoimiston kautta tai Internetsivuilla www.te-palvelut.fi olevalla sähköisellä hakulomakkeella. Koulutuksen numero on 692120.

Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata  www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > koulutushakemus.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Putkiasentaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Putkiasentaja? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Putkiasentaja täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: