Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Millainen oppimisen kulttuuri työelämässä vallitsee? Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

Python-ohjelmoija, tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon osa, ohjelmointi

Taitotalo
Yhteenveto
n. 7 kuukautta
   
Helsinki
Työvoimakoulutus
Taitotalo

Python-ohjelmoija, tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon osa, ohjelmointi

Koulutus tarjoaa hyödyllistä, työmarkkinoilla kysyttyä ohjelmointiosaamista ja tietoa edistämään työllistymistä. Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat valmiita sitoutumaan, ottamaan vastaan innokkaina uusia haasteita ja kehittymään it-alalla.

Koulutuksen tavoitteena on saavuttaa riittävät valmiudet toimia projektiorganisaatiossa sovellusohjelmoijan tehtävissä (2514). Tavoitteena on, että perinteiset ohjelmointiosaajat täydentävät tai päivittävät osaamistaan tai ohjelmoinnista kiinnostuneet saavat laajennettua osaamistaan, jotta he pystyvät toimimaan työelämässä Python-ohjelmoijan tehtävissä osana projektia. Taitotalon Python-ohjelmoijakoulutus tarjoaa reilun puolen vuoden aikana rautaisannoksen ohjelmointivalmennusta, mielenkiintoisia harjoitusprojekteja ja kahden kuukauden työelämässä oppimisen jakson.

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon osa ohjelmointi, 45 osp.

Koulutus on tarkoitettu

työttömille, työttömyysuhan alaisille ja vastavalmistuneille. Koulutukseen valittavilla tulee olla jonkin verran ohjelmointiosaamista.

Koulutus tarjoaa hyödyllistä, työmarkkinoilla kysyttyä ohjelmointiosaamista ja tietoa edistämään työllistymistä.

Koulutukseen haetaan henkilöitä, jotka ovat valmiita sitoutumaan sekä ovat innokkaita ottamaan vastaan uusia haasteita ja kehittymään it-alalla. Sujuva suomen ja englannin kielen hallinta ovat työssä menestymisen edellytykset. Koulutus järjestetään pääasiassa suomen kielellä, osa materiaaleista on englanniksi. Koulutukseen valittavien suomen kielitaitotason tulee olla vähintään B 1.2.

Ryhmän lähi- ja /tai etäopetusjakso (kontaktiopetus) alkaa syksyllä 2022 ja kestää noin 7 kuukautta. Kontaktiopetuksen yhteydessä ja sen jälkeen osallistujat suorittavat itsenäisesti verkko-opintoja. Työelämässä oppimisen tai työelämäprojektin jakso sekä tutkinnon suorittaminen sijoittuvat luontevimmin opintojen päätteeksi, joka on kokonaisuudessaan noin kaksi kuukautta.

Tutkintokoulutuksen sisältö

Koulutuksen kokonaiskesto on noin 7 kuukautta, joista lähiopetuspäiviä on noin 4 päivää viikossa ja 1 päivää etäopiskelua tai itsenäistä työskentelyä verkkokurssien tai tehtävien parissa.

Lähiopetuksen aiheet

 • Ohjelmoinnin perusteet Python (pääpaino)
 • Ohjelmoinnin perusteet JavaScript (kevyesti)
 • Tietokanta ja -palvelin
 • Käyttöliittymä UI
 • Testauksen suunnittelu, toteutus ja dokumentointi
 • Versionhallinta Git
 • Linux-palvelimet
 • Pilvipalveluiden perusteet
 • DevOps fundamentals

Verkko-opintojen aiheita

 • Ohjelmoinnin perusteet
  • Python-ohjelmointi
  • JavaScript-ohjelmointi
 • Taitotalon Eduhouse-verkko-oppimisympäristö (mm. tietoturvan perusteet, GDPR, Microsoft Project, Planner ja Trello, SQL-perusteet ja modernit tietotyöläisen työvälineet)
 • SQL-relaatiotietokannat
 • Linux-perusteet

Toteutus

Esivalinta haastatteluihin suoritetaan hakemusten perusteella. Haastatteluissa selvitetään mm. hakijan ammattitaito sekä valmiudet opiskeluun.

Ammatilliseen koulutukseen valituille laaditaan henkilökohtainen suunnitelma koulutuksen suorittamiseksi. Koulutukseen sisältyy kontakti- ja verkko-opiskelua sekä työelämässä oppimista. Lähiopetus toteutetaan arkipäivisin neljänä päivänä viikossa Taitotalon tiloissa klo 9-15.

Ryhmän koko on 18-20 opiskelijaa.

Koulutuspaikka

Taitotalo, Valimotie 8, Helsinki sekä työssäoppimisen yritys tai työnantaja.

Hakeminen

Koulutukseen hakeminen tapahtuu www.tyomarkkinatori.fi > valitse henkilöasiakkaat > haussa oleva työvoimakoulutus olevalla sähköisellä lomakkeella (sanahaku: Python-ohjelmoija). Koulutus löytyy numerolla 709391.

Jos hakija ei ole TE-toimiston asiakkaana, toivomme hänen rekisteröitymistä TE-toimistoon työnhakijaksi ennen koulutukseen hakemista.

Huomioithan, että koulutushakemus on sitova, eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Jättämällä koulutushakemuksen sitoudut osallistumaan koulutuksen valintatilaisuuteen ja aloittamaan koulutuksen, mikäli tulet siihen valituksi. Mikäli perut hakemuksen, et osallistu koulutuksen valintatilaisuuteen, tai et aloita koulutusta, TE-toimisto/kuntakokeilu selvittää oikeutesi työttömyysetuuteen (TTL 2 a luku 9 § 7 a-7 b sekä 2 a luku 10 §).

Opiskelijamaksu

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa Työ- ja elinkeinotoimiston valtakunnallisesta koulutusneuvonnasta, ma - pe klo 9.00 - 16.15 numerosta 0295 020 702 tai www.facebook.com/koulutusneuvonta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Python-ohjelmoija, tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon osa, ohjelmointi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Python-ohjelmoija, tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon osa, ohjelmointi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Python-ohjelmoija, tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon osa, ohjelmointi täytä seuraavat tiedot: