Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Rakentamisen sertifikaatti - märkätilojen vedeneristäjä

Taitotalo
Yhteenveto
1 päivä
333 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 333 EUR)
Koulutus
Helsinki

Alkavat koulutukset
Helsinki
333 EUR
12.10.2022

Helsinki
333 EUR
8.11.2022

Helsinki
333 EUR
14.12.2022
Taitotalo

Rakentamisen sertifikaatti - märkätilojen vedeneristäjä

Koulutus on suunnattu henkilöille, joilla on rakennusalan kokemusta tai alan koulutus ja jotka ovat erikoistuneet laatoitus- ja vedeneristystöihin. Koulutus soveltuu hyvin myös märkätilatöitä tilaaville.

Koulutus varmistaa nykyisten ohjeiden ja määräysten mukaisen märkätilojen vedeneristystöiden osaamisen sekä suoriutumisen sertifikaatin edellyttämästä kirjallisesta tentistä ja työnäytöstä.

Tentin ja näyttökokeen hyväksytysti läpäissyt voi hakea henkilösertifikaattia Eurofins Expert Services Oy:ltä (aikaisemmin VTT) ja osatutkintotodistusta suorittamastaan talonrakennusalan ammattitutkinnon osasta märkätilojen vedeneristystyöt.

Sertifikaatin saanti edellyttää 1,5 vuoden työkokemusta rakennusalalta tai vastaavia tietoja ja taitoja.

Ohjelmassa

  • Märkätilarakenteiden rakennusfysiikan perusteita 1 h
  • Märkätilojen vedeneristysmenetelmät 1 h
  • Vedeneristyksen alusrakenteet 1 h
  • Märkätilojen rakennepiirustukset ja työselitykset 1 h
  • Rakentamismääräykset, ohjeet ja valvonta 1 h
  • Vedeneristystyöt 3 h
  • Tentti

Koulutus ja tentti toteutetaan yhtenä päivänä Taitotalon tiloissa. Erikseen omassa työmaakohteessasi järjestämäsi työnäytön arviointiin kuluu 2-3 tuntia. Koulutus, kirjallinen tentti ja näyttö ovat suomenkielisiä. Tulkin käyttäminen ei ole mahdollista. Koulutuksen hinta sisältää oppimateriaaleja, lounaan ja kahvit.

Työnäytön arvioinnin hinta pääkaupunkiseudulla on 165 € (+ alv 24 %) /henkilö/kerta + arvioijan matkakulut (+ alv 24 %). Muualle Suomeen arvioinnin Taitotalolle aiheuttamat lisäkustannukset on etukäteen sovittava näytön antajan ja näytön vastaanottajan kesken.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Rakentamisen sertifikaatti - märkätilojen vedeneristäjä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Rakentamisen sertifikaatti - märkätilojen vedeneristäjä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Rakentamisen sertifikaatti - märkätilojen vedeneristäjä täytä seuraavat tiedot: