Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Rakentamisen sertifikaatti - Rakennusten lämpökuvaaja

Taitotalo
Yhteenveto
1 360 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 360 EUR)
1.9.2020
   
Tilauksesta
Helsinki
Koulutus
Taitotalo

Rakentamisen sertifikaatti - Rakennusten lämpökuvaaja

Tavoitteena on auttaa hankkimaan rakennusten lämpökuvaamiseen ajan tasalla olevat tiedot ja riittävä ammattitaito. Rakennusten lämpökuvauksen avulla voidaan paikallistaa rakennusten lämpövuotoja ja määritellä rakennuksille teknisesti ja taloudellisesti järkevät korjaustoimet, joilla saavutetaan parempi energialuokitus. Kuvaamisen lisäksi Rakennusten lämpökuvaaja oppii tulkitsemaan kuvia, laatimaan selkeän raportin, avustamaan eri osapuolia ja ehdottamaan korjaustoimenpiteitä.

Hyväksytyn koulutuksen, kokeen ja näyttötyön perusteella voi hakea Rakennusten lämpökuvaajan sertifikaattia www.rakentamisensertifikaatit.fi –palvelusta, kun Taitotalo saa virallisen koulutusluvan Eurofins Expert Services Oy:ltä

Ohjelmassa

  • Lämmöneristettyihin rakenteisiin liittyvät lait, määräykset ja ohjeet
  • Rakennusfysiikka, lämpö- ja kosteustekniset perusteet
  • Rakennetekniikka
  • Mittalaitteet ja mittaukset
  • Sopimusasiakirjat ja raportointi
  • Työsuojeluriskien tunnistaminen ja poistaminen

Koulutus toteutetaan 2+1+1+½+1 päivänä kello 8.00 - 16.00 välisenä aikana ja se sisältää teoriaa, itseohjautuvaa oppimista ja harjoituksia Taitotalon tiloissa Helsingin Pitäjänmäellä. Lisäksi opiskelija järjestää itse yhden näyttötyökohteen, jonka hän raportoi ohjeen mukaan.

Kirjallinen koe voidaan järjestää koulutuksen yhteydessä tai erillisinä tenttipäivinä, joihin on ilmoittauduttava erikseen.

Koulutuksen hinta sisältää itsenäisesti opiskeltavat ennakkotehtävät, teoriapäivät, harjoitukset, paperimuotoisia esitysmateriaalien tiivistelmiä sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Koulutuksesta hyötyvät

Rakennusten lämpökuvaajan sertifikaattia hakevien lisäksi koulutus auttaa erinomaisesti rakentamisen, talotekniikan ja kiinteistöjohtamisen asiantuntijoita, tilaajia, työnjohtajia, valvojia, suunnittelijoita, urakoitsijoita, teknisiä isännöitsijöitä ja kiinteistöpäälliköitä perehtymään rakennusfysiikkaan, lämmöneristävyyden parantamiseen, kosteudenhallintaan, rakennusterveyteen, sisäilmaongelmien hallintaan ja rakenteiden tiiviyden merkitykseen. Rakennusten lämpökuvaajan koulutus luetaan hyväksi Taitotalon Ylläpitopäällikön lisäkoulutuksessa.

Koulutukseen otetaan mukaan opiskelijoita ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutuksen toteutuminen edellyttää, että ilmoittautuneita on vähintään 10 henkilöä.

 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Rakentamisen sertifikaatti - Rakennusten lämpökuvaaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Rakentamisen sertifikaatti - Rakennusten lämpökuvaaja? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Rakentamisen sertifikaatti - Rakennusten lämpökuvaaja täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: