Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Rakentamisen sertifikaatti - Rakennusten tiiviyden mittaaja

Taitotalo
Yhteenveto
1 340 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 340 EUR)
1.9.2020
   
Tilauksesta
Helsinki
Koulutus
Taitotalo

Rakentamisen sertifikaatti - Rakennusten tiiviyden mittaaja

Rakennuksen tiiviyden mittaamisella tarkoitetaan rakennuksen vaipan ilmavuotoluvun mittaamista ja ilmavuotopaikkojen paikantamista. Mittaamisen lisäksi Rakennusten tiiviyden mittaaja oppii laatimaan selkeän raportin havaintoineen ja johtopäätöksineen.

Tavoitteena on myös suoriutua Rakennusten tiiviyden mittaajan sertifikaatin edellyttämästä kirjallisesta kokeesta ja näyttötyöstä. Hyväksytyn koulutuksen, kokeen ja näyttötyön perusteella voi hakea Rakennusten tiiviyden mittaajan sertifikaattia www.rakentamisensertifikaatit.fi –palvelusta, kun Taitotalo saa virallisen koulutusluvan Eurofins Expert Services Oy:ltä. Rakennusten tiiviyden mittaajan koulutus luetaan hyväksi Taitotalon Ylläpitopäällikön lisäkoulutuksessa (www.taitotalo.fi > toimitilakohdepäällikkö).  

Koulutus on suunnattu henkilöille, jotka tekevät rakennusten tiiviyden mittauksia. Sertifikaatin saaminen edellyttää rakennusalan tai LVISA-alan AMK-tutkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa (teknikko, rakennusmestari, insinööri). Jos pohjakoulutusvaatimus ei täyty, hakijalla tulee olla rakennusalan tai LVISA-alan perustutkinto ja kolmen vuoden työkokemus rakennusalalta.

Ohjelmassa

  • Tiivistettyihin rakenteisiin liittyvät lait, määräykset ja ohjeet
  • Rakennusfysiikka, lämpö- ja kosteustekniset perusteet
  • Rakennetekniikka
  • Mittalaitteet ja mittaukset
  • Sopimusasiakirjat ja raportointi
  • Työsuojeluriskien tunnistaminen ja poistaminen

Koulutuksesta hyötyvät

Rakennusten tiiviyden mittaajan sertifikaattia hakevien lisäksi koulutus auttaa erinomaisesti rakentamisen, talotekniikan ja kiinteistöjohtamisen asiantuntijoita, tilaajia, työnjohtajia, valvojia, suunnittelijoita, urakoitsijoita, teknisiä isännöitsijöitä ja kiinteistöpäälliköitä perehtymään rakennusfysiikkaan, rakennuksen tiiviyden mittaamiseen ja parantamiseen, kosteudenhallintaan, rakennusterveyteen, sisäilmaongelmien hallintaan ja rakenteiden tiiviyden merkitykseen.

Toteutus

Kevään toteutus 6 päivää, syksyn toteutus 7 päivää. Kirjalliseen kokeeseen on ilmoittauduttava erikseen.

Koulutus toteutetaan 2+1+1+½+1 päivänä kello 8.00 - 16.00 välisenä aikana ja se sisältää teoriaa, itseohjautuvaa oppimista ja harjoituksia Taitotalon tiloissa Helsingin Pitäjänmäellä. Lisäksi opiskelija järjestää itse yhden näyttötyökohteen, jonka hän raportoi ohjeen mukaan. Kirjallinen koe voidaan järjestää koulutuksen yhteydessä tai erillisinä tenttipäivinä, joihin on ilmoittauduttava erikseen.

Koulutuksen hinta sisältää itsenäisesti opiskeltavat ennakkotehtävät, teoriapäivät, harjoitukset, paperimuotoisia esitysmateriaalien tiivistelmiä sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Koulutukseen otetaan mukaan opiskelijoita ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutuksen toteutuminen edellyttää, että ilmoittautuneita on vähintään 10 henkilöä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Rakentamisen sertifikaatti - Rakennusten tiiviyden mittaaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Rakentamisen sertifikaatti - Rakennusten tiiviyden mittaaja? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Rakentamisen sertifikaatti - Rakennusten tiiviyden mittaaja täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: