Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Rakenteiden kosteuden mittaajan henkilösertifiointikoulutuksen tentti

Taitotalo
Yhteenveto
1 pv
343 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 343 EUR)
Koulutus
Helsinki
Alkavat koulutukset
Helsinki
343 EUR
29.10.2020
Taitotalo

Rakenteiden kosteuden mittaajan henkilösertifiointikoulutuksen tentti

Eurofins Expert Services Oy valvoo Rakenteiden kosteuden mittaajan sertifikaattitentin suorittamista. Sertifikaatin tarkoituksena on pätevöittää henkilö tekemään luotettavia kosteusmittauksia erilaisiin rakennusalan tarpeisiin.

Sertifioitu henkilö on oikeutettu käyttämään Eurofins Rakenteiden kosteuden mittaaja –nimikettä Eurofins Expert Services Oy:n ohjeistamalla tavalla.

Eurofins Rakenteiden kosteuden mittaajan koulutuksen, sertifikaattitentin ja näyttötyön hyväksyttäneet hakevat sertifikaatin Eurofins Expert Services Oy:n www.omasertifikaatti.fi:stä. Sertifioidun henkilön tiedot julkaistaan https://www.sertifikaattihaku.fi/ -verkkopalvelussa. Lisätietoa sertifikaatista voit lukea: https://rakentamisensertifikaatit.fi/sertifikaatit/rakenteiden_kosteudenmittaaja

Toteutus

Tentti toteutetaan klo 9-14.00. Tenttiaika on neljä tuntia aloituksesta, välissä ei ole lounastaukoa. Tentin tulos ilmoitetaan tasapuolisuuden takaamiseksi kaikille osallistuneille yhtäaikaa sähköpostilla. Puhelintiedusteluihin emme valitettavasti ehdi vastaamaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Rakenteiden kosteuden mittaajan henkilösertifiointikoulutuksen tentti, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Rakenteiden kosteuden mittaajan henkilösertifiointikoulutuksen tentti? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Rakenteiden kosteuden mittaajan henkilösertifiointikoulutuksen tentti täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: