Rakenteiden tiivistäjän henkilösertifiointikoulutuksen tentti

Taitotalo
Yhteenveto
1 päivä
135 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 135 EUR)
Koulutus
Helsinki

Alkavat koulutukset
Helsinki
135 EUR
31.3.2023

Helsinki
135 EUR
26.5.2023

Helsinki
135 EUR
25.8.2023

Helsinki
135 EUR
25.10.2023
Taitotalo

Rakenteiden tiivistäjän henkilösertifiointikoulutuksen tentti

Eurofins Expert Services Oy valvoo rakenteiden tiivistäjän sertifikaattitentin suorittamista. Sertifikaatin tarkoituksena on varmistaa rakenteiden tiiveyden parantamiseen liittyviä töiden osaaminen erilaisissa rakennusalan hankkeissa.

Sertifioitu henkilö on oikeutettu käyttämään rakenteiden tiivistäjä -nimikettä Eurofins Expert Services Oy:n ohjeistamalla tavalla. Rakenteiden tiivistäjän koulutuksen, sertifikaattitentin ja näytön hyväksyttäneet hakevat sertifikaatin Eurofins Expert Services Oy:n www.omasertifikaatti.fi:stä. Sertifioidun henkilön tiedot julkaistaan www.sertifikaattihaku.fi -verkkopalvelussa.

Toteutus

Eurofins Rakenteiden tiivistäjän sertifikaattitenttiin voivat osallistua henkilöt, jotka ovat suorittaneet Eurofins rakenteiden tiivistäjän koulutusohjelman.

Tentti toteutetaan klo 9–12. Tenttiaika on kaksi tuntia aloituksesta. Tentin tulos ilmoitetaan tasapuolisuuden takaamiseksi kaikille osallistuneille yhtaikaa sähköpostilla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Rakenteiden tiivistäjän henkilösertifiointikoulutuksen tentti, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Rakenteiden tiivistäjän henkilösertifiointikoulutuksen tentti? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Rakenteiden tiivistäjän henkilösertifiointikoulutuksen tentti täytä seuraavat tiedot: