Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

RekryKoulutus Barona Logistiikan sisälogistiikan ammattilaiseksi

Taitotalo
Yhteenveto
0 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR)
4.8.2020
   
Lähiopetus
Helsinki
Työvoimakoulutus
Taitotalo

RekryKoulutus Barona Logistiikan sisälogistiikan ammattilaiseksi

Barona Logistiikka Oy hakee rekrytointikoulutuksen kautta varastotyöntekijöitä vakituisiin ja pitkäaikaisiin määräaikaisiin työsuhteisiin. Koulutus on tarkoitettu täysi-ikäisille työttömille tai työttömyysuhan alla oleville työnhakijoille.
Koulutuksen kesto on noin kolme kuukautta. Pääpainopiste on työssäoppimisessa, jota koulutuksesta on noin 8 viikkoa. Barona Logistiikka on nopeasti kehittyvä logistiikan kasvuyritys. Laaja tarjonta kattaa palvelut henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista aina logistiikan kokonaisratkaisuihin asti.

Rekrytointikoulutus tarjoaa varastotehtävistä kiinnostuneille henkilöille suoran väylän logistiikan pitkäaikaisten työurien pariin.

Valinta
Esivalinta koulutukseen tehdään hakemuksessa annettujen tietojen perusteella. Kutsu haastatteluun tulee puhelimitse.

Työtehtävissä pärjääminen edellyttää hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista. Aikaisempi varastokokemus on eduksi, mutta kaikkein tärkeintä meille on löytää koulutukseen motivoituneita ja hyvällä asenteella työhönsä suhtautuvia henkilöitä. Toivomme hakijoilta myös tarkkuutta ja hyvää fyysistä kuntoa.

Hakeminen
Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on hakemus käytävä vahvistamassa TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta puhelinpalvelustamme Koulutusneuvonnasta ma - pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

Lisätietoja koulutuksesta antavat:
• Barona: Antti Paakkulainen, puh. 044 9922444, antti.paakkulainen@barona.fi
• Taitotalo: Janne Nevakare, puh. 043 825 9181, janne.nevakare@taitotalo.fi

Oppilasvalinnan suorittaa työ- ja elinkeinotoimisto: Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta RekryKoulutus Barona Logistiikan sisälogistiikan ammattilaiseksi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta RekryKoulutus Barona Logistiikan sisälogistiikan ammattilaiseksi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta RekryKoulutus Barona Logistiikan sisälogistiikan ammattilaiseksi täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: