Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Rekrytoiva kiinteistökirjanpitäjän koulutus, Realia Services Oy ja Taitotalo (nro 706248)

Taitotalo
Yhteenveto
n. 7 kuukautta
12.9.2022
   
Lähiopetus
Helsinki
Työvoimakoulutus
Taitotalo

Rekrytoiva kiinteistökirjanpitäjän koulutus, Realia Services Oy ja Taitotalo (nro 706248)

Koulutuksen tavoitteena on kouluttaa ja työllistää osaajia kiinteistökirjanpitäjän tehtäviin Realia Services Oy:lle Uudenmaan alueelle sekä Hämeenlinnaan, sekä antaa osallistujille monipuoliset valmiudet asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden kirjanpitotehtävien hoitamiseen. Tutustu tarkemmin ja hae mukaan te-palvelut.fi kautta 5.8.2022 mennessä.

Koulutuksen ajankohta 12.9.2022–21.4.2023.

Hae mukaan 5.8.2022 mennessä.

Koulutuksen esittely

Koulutuksen tavoitteena on kouluttaa ja työllistää osaajia kiinteistökirjanpitäjän tehtäviin Realia Services Oy:lle Uudenmaan alueelle ja Hämeenlinnaan sekä antaa osallistujille monipuoliset valmiudet asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden kirjanpitotehtävien hoitamiseen.

Tavoitteena on myös, että osallistujat suorittavat osatutkinnon (1 tutkinnon osa) isännöinnin ammattitutkinnosta työssäoppimisen aikana. Edellä mainitun isännöinnin ammattitutkinnon osatutkinnon suorittaminen laajentaa kiinteistökirjanpitäjäkoulutuksen opintosisältöä.

Opinnot Taitotalossa sisältävät muun muassa seuraavia aihealueita:

  • Toimintaympäristö, asiakaspalvelu sekä viestintä oman organisaation sisällä
  • Lainsäädäntö (asunto-osakeyhtiölaki, asuinhuoneistonvuokralaki, liikehuoneistonvuokralaki)
  • Kirjanpitoa ohjaava lainsäädäntö, asetukset sekä ohjeet
  • Syventävä tietotekniikka (Excel) sekä GDPR
  • Taloushallinto sekä kirjanpito-ohjelmisto
  • Tilinpäätös, budjetointi, lainaosuuslaskelmat, vastikevalvonta sekä raportointi
  • Vuokranmääritys sekä tasaus
  • Veroilmoitukset sekä arvonlisäverotus

Työssäoppiminen on alan käytännön tehtävien oppimista Realia Services Oy:n toimipisteissä.

Toteutus

Koulutuksen aloitus on 12.9.2022 ja kesto noin 7 kuukautta.

Koulutukseen sisältyy lähiopetusta, etäopiskelua sekä työssäoppimista. Lähiopetus toteutetaan arkipäivisin klo 9–16. Työssäoppimisjaksolla (aloitus 7.11.2022) noudatetaan työpaikan normaaleja työaikoja. Ryhmän koko on 12 opiskelijaa.

Lähiopiskelupaikka on Taitotalo, Strömberginkuja 3 (Pitäjänmäki), 00380 Helsinki.

Työssäoppiminen on alan käytännön tehtävien oppimista Realia Services Oy:n toimipisteissä.

Opiskelijaksi soveltuminen

Koulutus soveltuu hyvin sinulle, joka olet jo työskennellyt kirjanpitäjänä tai tilitoimistossa ja hallitset kirjanpidon perusteet, mutta haluat erikoistua kiinteistökirjanpitoon.

Olet koulutustaustaltasi laskentatoimen/taloushallinnon merkonomi, liiketalouden tradenomi tai kauppatieteiden maisteri, tai olet muutoin hankkinut osaamista kirjanpidosta. Sinulla on kyky itsenäiseen työskentelyyn, kiinnostus ja soveltuvuus alalle sekä motivaatio kouluttautumiseen.

Tehtävissä toimiminen edellyttää organisointikykyä, vuorovaikutustaitoja, tietoteknisiä taitoja (Word, Excel), hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa (C1.1). Muu kielitaito katsotaan eduksi. Sinun tulee olla työtön työnhakija tai työttömyysuhan alainen.

Opiskelijavalinnat

Opiskelijavalinnat koulutukseen tehdään hakemusten ja haastattelujen perusteella. Esivalinta haastatteluun suoritetaan hakemusten perusteella, joten ole hyvä ja perustele oma hakemuksesi huolellisesti.

Haastattelut ja lopulliset valinnat koulutukseen valittavista tullaan tekemään elokuussa.

Opiskelijamaksu

Koulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta puhelinpalvelusta, Työlinjan koulutusneuvonnasta ma–pe klo 9.00–16.15 numerosta 0295 020 702. Koulutusneuvontaa saa myös Facebookissa ww.facebook.com/koulutusneuvonta.

Koulutukseen haku

Koulutukseen haku päättyy 5.8.2022

Koulutukseen haetaan täyttämällä TE-palveluiden hakulomake.

Hae koulutukseen täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.te-palvelut.fi  --> haussa oleva työvoimakoulutus (hakusanana toimii koulutuksen numero 706248). Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa/kuntakokeilun toimispisteessä ennen hakuajan päättymistä. Vaihtoehtoisesti voit jättää paperihakemuksen työ- ja elinkeinotoimistoon tai Kuntakokeilun toimipisteeseen.

Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > Työvoimakoulutus.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Rekrytoiva kiinteistökirjanpitäjän koulutus, Realia Services Oy ja Taitotalo (nro 706248), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Rekrytoiva kiinteistökirjanpitäjän koulutus, Realia Services Oy ja Taitotalo (nro 706248)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Rekrytoiva kiinteistökirjanpitäjän koulutus, Realia Services Oy ja Taitotalo (nro 706248) täytä seuraavat tiedot: