Röntgenissä työskentelevien eläintenhoitajien ja eläinlääkäreiden täydennyskoulutus

Taitotalo, paikassa Helsinki
Kesto
3 tuntia
Hinta
200 - 350 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 200 EUR, 350 EUR)
Seuraava toteutus
13 lokakuuta, 2023 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus
Kesto
3 tuntia
Hinta
200 - 350 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 200 EUR, 350 EUR)
Seuraava toteutus
13 lokakuuta, 2023 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Röntgenissä työskentelevien eläintenhoitajien ja eläinlääkäreiden täydennyskoulutus

Taitotalo
Säteilysuojelun täydennyskoulutuksella varmistat säteilytoimintaan osallistuvien työntekijöiden ajantasaisen tiedon ionisoivasta säteilystä, sen vaikutuksista, säteilysuojelusta ja työskentelyä koskevista säädöksistä ja määräyksistä. Säteilytoimintaan osallistuvien eläinlääkintäalan työntekijöiden tulee saada koulutusta vähintään 5 vuoden välein.

Suomessa astui vuonna 2018 voimaan uudistettu säteilylainsäädäntö, joka velvoittaa myös eläinlääkintäalaa. Lainsäädäntö määrittelee myös ammattitaidon ylläpitämisestä täydennyskoulutuksella. 

Säteilysuojelun täydennyskoulutuksella varmistetaan säteilytoimintaan osallistuvien työntekijöiden ajantasainen tieto ionisoivasta säteilystä ja sen vaikutuksista sekä säteilysuojelusta ja työskentelyä koskevista säädöksistä ja määräyksistä. Säteilytoimintaan osallistuvien eläinlääkintäalan työntekijöiden tulee saada koulutusta vähintään viiden vuoden välein. 

Taitotalossa alkavat säteilylainsäädännön vaatimukset täyttävät täydennyskoulutukset eläinlääkintäalalla työskenteleville syksyllä 2023. Tarjolla on kaksi toteutusvaihtoehtoa

  • laajempi koulutus, joka tulee uusia viiden vuoden välein
  • suppeampi koulutus, joka tulee uusia kolmen vuoden välein 

     

Koulutus voidaan toteuttaa myös työpaikkakohtaisesti omana ryhmänä - pyydä tarjous.  

 

Koulutuksen sisältö 

Koulutuksessa käydään läpi säteilylakia ja säteilyturvallisen työskentelyn periaatteita, sekä säteilytoimintaan liittyviä vaatimuksia. Koulutuksessa perehdytään myös henkilökunnan perehdyttämiseen turvalliseen röntgentyöskentelyyn. Lakisääteiseen röntgenin ylläpitokoulutuksen sisältöön kuuluu eläinklinikan röntgentoiminnan turvallisuusarvio sekä laadunvarmistusohjelma. 

Kouluttajana toteutuksissa toimii Klinikkaeläinhoitaja, EAT Tea Karjalainen. Tea on tehnyt pitkän uran eläinten kuvantamisen parissa. Hän on suorittanut Nurses Certificate in Diagnostic imaging -koulutuksen. Hän on myös ensimmäisenä Suomessa valmistunut eläintenhoidon erikoisammattitutkinnon diagnostisen kuvantamisen tutkinnon osasta. 

 

Suppeampi koulutus järjestetään seuraavan kerran perjantaina 13.10.2023 klo 8.30-11:45, Teams-etätoteutus. Koulutuksesta ei tehdä tallennetta.

Hinta 200€ + alv 24%

Laajempi koulutus järjestetään seuraavan kerran perjantaina 22.3.2024 klo 9-15, paikkana Taitotalo

Laajempi koulutus sisältää kahvit ja lounaan sekä luentomateriaalit. Hinta 350€ + alv 24%

 

Koulutuksesta hyötyvät

Säteilytoimintaan osallistuvien eläinlääkintäalan työntekijöiden tulee saada koulutusta vähintään viiden vuoden välein.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Röntgenissä työskentelevien eläintenhoitajien ja eläinlääkäreiden täydennyskoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

13 lokakuuta, 2023

  • Lähiopetus
  • Helsinki

22 maaliskuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Röntgenissä työskentelevien eläintenhoitajien ja eläinlääkäreiden täydennyskoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...

Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu