Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Sähkölaitteistojen lämpökamerakuvaus

Taitotalo
Yhteenveto
0 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR)
   
Helsinki
Koulutus
Taitotalo

Sähkölaitteistojen lämpökamerakuvaus

Koulutuksen toissijaisena tarkoituksena on auttaa koulutukseen osallistujaa selviytymään lämpökuvaustutkinnosta, joka on edellytyksenä lämpökuvaajapätevyyden saamisessa.
Lämpökuvaajan LK-pätevyystodistuksen saamiseksi tulee henkilön osoittaa lämpökuvaukseen liittyvän teorian hallitseminen LK-tutkinnossa, johon sisältyy kirjallinen koe ja lämpökameran käyttö sähkökeskuksia kuvattaessa sekä kuvien tulkinta.
Kameran käytön osaaminen todennetaan SETI Oy:n tutkintotilaisuuden yhteydessä "näyttötehtävällä".

Sisältö

Koulutuksen osa 1 tehdään verkkokoulutuksena, jonka on oltava suoritettuna ennen lähiopiskelua.

Koulutuksen osa 2 sisältää tietoja lämpökuvauksen perusteista, lämpökuvauslaitteista ja niiden toiminnasta, sähkölaitteistojen komponenttien lämpöominaisuuksista, sähkölaitteistojen lämpenemisestä ja lämpenemisen aiheuttamasta sähköpalovaarasta, sähkölaitteistojen lämpökuvauksen erityispiireteistä, lämpökuvausraportin laatimisesta ja lämpökuvauspätevyyksistä.

Koulutuksessa myös harjoitellaan lämpökameran käyttöä toiminnassa olevassa sähkölaitteistossa. Suositellaan, että koulutettavalla on mukanaan oma tai yrityksensä riittävät ominaisuudet omaava lämpökamera.

Toteutus

Koulutus toteutetaan sekä verkko-opiskeluna että lähiopiskeluna.

Verkko-opiskelu on suoritettava tehokkuuden vuoksi ennen lähiopiskelupäivää.Verkko-opiskelun koulutukseen osallistuja tekee haluamassaan paikassa, esimerkiksi kotona tai työpaikalla. Verkkokoulutuksen suorittamiseen tarvittavat tunnukset toimitetaan koulutukseen ilmoittautuneille henkilöille hakuajan päätyttyä.

Koulutukseen osallistuvilla on oltava voimassa oleva SFS6002 Sähkötyöturvallisuus kortti tai todistus mukanaan.

Koulutukseen sisältyy oppimateriaali ja todistus käydystä koulutuksesta.
Koulutuksessa on mahdollisuus rajoitetusti käyttää myös kouluttajan lämpökameralaitteita.

Koulutuksesta hyötyvät

Koulutus on tarkoitettu sähköalan ammattihenkilöille, joilla on riittävän työkokemuksen kautta saatu kokemus sähkölaitteistojen erilaisista osista ja komponenteista.

 

 

 

 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sähkölaitteistojen lämpökamerakuvaus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sähkölaitteistojen lämpökamerakuvaus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Sähkölaitteistojen lämpökamerakuvaus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: