Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Sähköturvallisuustutkinto 3, valmennus

Taitotalo
Yhteenveto
965 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 965 EUR)
Koulutus
Helsinki, Oulu
Alkavat koulutukset
Helsinki
965 EUR
19.10.2020

Oulu
965 EUR
2.11.2020
Taitotalo

Sähköturvallisuustutkinto 3, valmennus

Käymällä Sähköturvallisuustutkinto 3 -valmennuskurssin hankit valmiudet Sähköturvallisuustutkinto 3:n suorittamiseen.

Valmennuksessa käytetään omakustanteista STM tutkintopakettia, jonka voit tilata Sähköinfo Oy:stä tai Opiks-Tiimi Oy:stä. Paketti sisältää TUKESin vahvistamiin tutkintovaatimuksiin sisältyvät julkaisut.

Lakeihin ja asetuksiin voit tutustua Tukesin säädöstietopalvelussa.

Koulutuksesta hyötyvät

Kurssi on tarkoitettu henkilöille, joiden tavoitteena on hankkia Sähköpätevyys 3. Sitä edellytetään enintään 1 kV:n sähkölaitteiden huolto- ja korjaustöissä. Näitä ovat mm. automaatiolaitteiden kylmälaitteiden, öljylämmityslaitteistojen sekä piensähkölaitteiden huolto- ja korjaustyöt.

Sähköpätevyys 3 oikeuttaa toimimaan sähkötöiden johtajana enintään 1000 voltin vaihtojännitteiseen tai enintään 1500 voltin tasajännitteiseen verkkoon liitettäväksi tarkoitettujen sähkölaitteiden korjaustöissä.

Korjaustöihin rinnastetaan sähkölaitteiston yksittäisen komponentin vaihtaminen sekä korjattavan tai uutena verkkoon liitettävän sähkölaitteen tai -laitteiston yksittäisen syöttöjohdon asentaminen asennusrasialta tai kiinteistön jakokeskukselta muuttamatta keskuksen rakennetta.

Sähköpätevyyteen 3 vaaditaan hyväksytysti suoritettu soveltuva sähköturvallisuustutkinto sekä 11 §:ssä säädetty riittävä ammattitaito sähkö- ja käyttötöihin.

Testaa tietosi sähkömääräyksistä osio 1

Testaa tietosi sähkömääräyksistä osio 2

Sähköpätevyys 3 koulutus ja työkokemusvaatimuksiin voit tutustua tarkemmin Henkilö- ja yritysarviointi SETI Oy:n sivuilta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sähköturvallisuustutkinto 3, valmennus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sähköturvallisuustutkinto 3, valmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Sähköturvallisuustutkinto 3, valmennus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: