Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Sähkötyöturvallisuus SFS 6002

Taitotalo
Yhteenveto
1 päivä
320 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 320 EUR)
Koulutus
Helsinki
Alkavat koulutukset
Helsinki
320 EUR
21.9.2022

Helsinki
320 EUR
1.11.2022
Taitotalo

Sähkötyöturvallisuus SFS 6002

Koulutuksessa käsitellään sähkötyöturvallisuutta koskevat keskeiset säädökset, sähkötyöturvallisuusstandardi SFS6002, sähkön vaarat ja oikeat käyttötoimenpiteet sekä työskentelytavat ja kunnossapitokäytännöt.

Ohjelmassa

Koulutuspäivään kuuluu kirjallinen koe, jonka hyväksytysti suorittaneet saavat sähköalan ammattilaisilta edellytettävän kurssitodistuksen ja sähkötyöturvallisuuskortin.

Sähkötyöturvallisuuskoulutus SFS 6002 on voimassa 5 vuotta, jonka jälkeen se on kerrattava. Mikäli työtehtävät tai lainsäädäntö muuttuvat, tulee koulutus uusia jo ennen 5 vuoden määräaikaa.

Koulutuksesta hyötyvät

  • sähköalan ammattilaiset, kuten asentajat ja työnjohto
  • sähköalaa opiskelevat
  • sähkösuunnittelijat.

Järjestämme sähkötyöturvallisuuskursseja myös yrityskohtaisille ryhmille joko Taitotalon tai yrityksen valitsemissa tiloissa. Yrityskohtaisilla kursseilla voi koulutuskielenä olla suomen lisäksi englanti.

Järjestämme erikseen Autoalan sähkötyöturvallisuus SFS 6002 -koulutuksen, jossa huomioitu autoalan erityisvaatimukset.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sähkötyöturvallisuus SFS 6002, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sähkötyöturvallisuus SFS 6002? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Paloturvallisuus kuntoon

KIP Service huolehtii yrityksenne sammuttimista sekä henkilökuntanne koulutuksista – ammattitaidolla!  Tutustu mm. tulityökortti-, työturvallisuuskortti- ja alkusammutuskoulutuksiin.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Sähkötyöturvallisuus SFS 6002 täytä seuraavat tiedot: