MBA-stipendin hakuaika on käynnissä – lue lisää ja täytä hakemus täällä »

Koulutus
Ei arviointeja

Seksuaalisuuden puheeksiotto sosiaali- ja terveysalalla

Taitotalo, paikassa Helsinki
Kesto
1 päivä, webinaari klo 17.00-20.00
Hinta
49 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 49 EUR)
Seuraava toteutus
29 elokuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kesto
1 päivä, webinaari klo 17.00-20.00
Hinta
49 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 49 EUR)
Seuraava toteutus
29 elokuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Seksuaalisuuden puheeksiotto sosiaali- ja terveysalalla

Taitotalo
Koulutus antaa valmiuksia ja työkaluja seksuaalisuuden puheeksi ottamiseen ihmisen elämänkaaren eri vaiheissa. Koulutuksessa osallistuja ymmärtää omaa seksuaalisuuttansa ja saa valmiudet tutustua omaan seksuaalihistoriaansa.

Seksuaalisuus kuuluu ihmisen perustarpeisiin, joihin jokaisella on oikeus.  Asian arkaluontoisuuden vuoksi puheeksi ottaminen voi olla vaikeaa niin asiakkaalle kuin ammattilaisellekin. Seksuaalisuuden puheeksi otto kuuluu olennaisena osana terveysalan ammattilaisten työhön.  

Seksuaalisuuteen vaikuttavat monet tekijät, joista esimerkkeinä sairaudet ja elämän erilaiset kriisitilanteet. Tärkeää on huomata myös terveen ihmisen seksuaalisuus. Esimerkiksi seksuaaliterveyskysymykset, kuten perhesuunnittelu, raskauden ja seksitautien ehkäisy, sekä lasten ja nuorten parissa kasvun ja kehityksen tukeminen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Seksuaalisuuden puheeksiotto sosiaali- ja terveysalalla, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

29 elokuuta, 2023

  • Lähiopetus
  • Helsinki

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Seksuaalisuuden puheeksiotto sosiaali- ja terveysalalla? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.
Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...

Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu