Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Sellun valmistus ja laadun hallinta

Taitotalo
Yhteenveto
2 päivää
1 040 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 040 EUR)
13.9.2022
   
Lähiopetus
Helsinki
Koulutus
Taitotalo

Sellun valmistus ja laadun hallinta

Sellutehtaan tuotantohenkilöstölle, tuote- tai tuotannonkehityksestä sekä projektivastaaville kohdennetulla kurssillamme käsitellään keitto- ja valkaisuteknologiaa, prosessien sivuvirroista saatavien raaka-aineiden hyödyntämistä, sekä prosessikemikaalien käytön optimointia. Kurssi toteutetaan lähiopetuksena.

Syksyn 2022 kurssi.

Tavoitteena on tarjota alan toimijoille fokusoitu tietopaketti raaka-aineista ja uusimmista tuotantomenetelmistä alan ammattilaisten esittelemänä, mukaan lukien tuotannon ongelmatilanteet. Myös laatu-, ympäristö- ja turvallisuusasioita tuodaan esille. 

Ohjelmassa 

Kurssilla käsitellään laajalti viimeisintä sellun keitto ja valkaisukemiaa, sekä prosessin hallintaa sen eri vaiheissa. 

Koulutuksesta hyötyvät 

Sellutehtaan tuotantohenkilöstö sekä tuotekehityksestä vastaavat. 

 

Ilmoittautuminen 

Merkitsethän ilmoittautumislomakkeeseen henkilökohtaiset yhteystietosi, jotta voimme tarvittaessa olla sinuun yhteydessä.

 

Majoittuminen 

Hotelli jossa kurssi pidetään tarjoaa kurssille osallistujille alennusta päivän hinnasta. Jos haluat hyödyntää tämän edun, voit tehdä varauksen osoitteessa scandichotels.fi käyttämällä koodia, jonka saat kurssin yhteyshenkilöltä kurssille ilmoittautumisen jälkeen. 

Varaukset tulee tehdä viimeistään 14 vuorokautta ennen saapumista ja majoitusvarauksen voi perua klo 18.00. mennessä tulopäivänä. Huoneita voi varata tarjotulla koodilla hotellin varaustilanteen mukaan, hotellilla on oikeus yksipuolisesti sulkea tarjoushinnan saatavuus. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sellun valmistus ja laadun hallinta, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sellun valmistus ja laadun hallinta? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Sellun valmistus ja laadun hallinta täytä seuraavat tiedot: