Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Sisäiset auditoinnit soveltaen IATF 16949 -standardia

Taitotalo
Yhteenveto
2 päivää
1 350 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 350 EUR)
29.11.2022
   
Etätoteutus
Helsinki, Verkossa
Koulutus
Taitotalo

Sisäiset auditoinnit soveltaen IATF 16949 -standardia

Kurssin käytyäsi osaat toteuttaa sisäisiä auditointeja ja ymmärrät sisäisten auditointien merkityksen yrityksen kehittämisen välineenä. IATF 16949 on laadunhallintastandardi autoteollisuuden toimitusketjuille ja tämä kurssi on alan ainoa, joka pidetään Suomessa suomeksi!

IATF 16949 on maailman johtavien autonvalmistajien kehittämä tekninen spesifikaatio, joka perustuu ISO 9001 -standardiin, sekä kansallisiin toimialakohtaisiin laatustandardeihin. Sitä sovelletaan maailmanlaajuisesti autoteollisuuden toimitusketjuissa, esimerkiksi autojen, autonosien, komponenttien, materiaalien ja järjestelmien valmistuksessa.

IATF 16949 -standardin sertifiointi ja toiminnan auditointi osoittaa sitoutumista tuotelaatuun ja asiakaskohtaisten vaatimusten noudattamiseen. Standardin mukaan toiminen tuo mukanaan jatkuva prosessin, joka auttaa tunnistamaan kehityskohteita hallintajärjestelmässä ja liiketoiminnan kannalta merkittävissä prosesseissa.

Kurssilla saat välineitä auditointiprosessin kehittämiseen sekä tietoa siitä, miten auditoinnit palvelevat yrityksen toimintajärjestelmän ylläpitoa ja jatkuvaa toiminnan kehittämistä. Hyvin toteutettu auditointiprosessi on tehokas kehittämisen väline!

Koulutuksesta hyötyvät

Laatu- ja ympäristöpäälliköt, johdon edustajat ja henkilöt, jotka suorittavat tai tulevat suorittamaan arviointeja.

Määräalennukset

  • 3–4 osallistujaa samasta yrityksestä: alennus 15 % kaikille
  • 5 tai useampi osallistuja samasta yrityksestä: alennus 20 % kaikille
  • Määräalennukset lasketaan voimassa olevasta hinnasta.
  • Määräalennus myönnetään, kun kaikki osallistumiset ilmoitetaan samalla lomakkeella.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sisäiset auditoinnit soveltaen IATF 16949 -standardia, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sisäiset auditoinnit soveltaen IATF 16949 -standardia? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Sisäiset auditoinnit soveltaen IATF 16949 -standardia täytä seuraavat tiedot: