SuLVI: IV-mittauksen pätevyys, ilmastointijärjestelmien mittaus- ja säätökoulutus

Taitotalo
Yhteenveto
3 päivää
1 010 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 010 EUR)
31.5.2023
   
Lähiopetus
Helsinki
Koulutus
Taitotalo

SuLVI: IV-mittauksen pätevyys, ilmastointijärjestelmien mittaus- ja säätökoulutus

Ilmamäärien mittaus- ja säätötaito on tarpeen kaikille ilmanvaihdon ja ilmastoinnin urakoinnissa, suunnittelussa ja valvonnassa toimiville. Pätevöitynyt IV-mittaaja on perehtynyt käytännönläheisesti ilmamäärien mittaamiseen eri menetelmillä. Pätevöitynyt valvoja osaa tarkistaa mittauspöytäkirjan oikeellisuuden ja puuttua tarvittaessa epäkohtiin.

Pätevöitynyt mittaaja ja valvoja tunnistaa ja osaa säätötoimenpiteet, eri mittalaitteiden käytön, säätödokumentit, pääte-elinten mittaukset, sekä heittokuvion muuttamisen.

Toteutus pienryhmäopiskeluna Taitotalon tiloissa, joista löytyy kattava valikoima eri valmistajien ilmanvaihdon mittareita, joita koulutuksessa päästään testaamaan. Taitotalosta löytyy laboratoriotilat ja yli 100 venttiiliä, joita päästään säätämään koulutuksessa. 

Koulutuspäivään otetaan enintään 12 opiskelijaa. Varaa paikkasi pian.

Ohjelmassa

  • 1. koulutuspäivä: IV-mittauksen perusteet klo 8–15
  • 2. koulutuspäivä: suhteellinen säätö ja kanaviston tasapainotus klo 8–15
  • 3. päivä: harjoitus ja IV-mittauksen pätevyyskoe klo 8–15

Voit osallistua vain koulutuspäiviin tai kaikkiin kolmeen päivään ja samalla hakea IV-mittauksen tai valvojan IV-mittauksen pätevyyttä.

Koulutuksesta hyötyvät

ilmastointiasentajat, valvojat, suunnittelijat, ilmastoinnin säätöjä ja mittauksia tekevät, kanavistojen puhdistajat, teknistä kiinteistönhoitoa tekevät sekä alan työnjohtajat ja esimiehet.

IV-mittauksen pätevyyden myöntämisen edellytyksenä on, että hakija on suorittanut IV-mittauksen pätevyys -koulutuksen (3 pv), koulutukseen sisältyvä tentti ja käytännönkoe on suoritettu hyväksytysti, sekä hakijalla on kahden (2) vuoden työkokemus alalta. Työkokemus todennetaan pätevyyshakemuksessa referenssiluettelolla. IV-mittauksen pätevyydessä työkokemus tulee olla IV-mittaus ja -säätötöistä ja valvojan IV-mittauksen pätevyydessä työkokemus tulee olla valvontatöistä.

Hakeutumalla SuLVI ry:n ylläpitämään pätevyysrekisteriin sitoudut noudattamaan IV-mittauksen pätevyystoimikunnan asettamia eettisiä ohjeita. Tutustu eettisiin ohjeisiin.

HUOM! Mikäli haet IV-mittauksen pätevyyttä, muistathan toimittaa hakemuksen viimeistään viikkoa ennen koulutuksen alkua osoitteella rakentamisala@taitotalo.fi

Tästä pääset pätevyyshakemukseen.

Hinta SuLVIn ja VSF:n jäsenille

Kolmen päivän hinta jäsenille on 1 178 € (sis. alv) ja muille 1 252,40 € (sis. alv). Pelkkien koulutuspäivien hinta jäsenille on 409,20 ja muille 440,20 €.

Pätevyyskäsittelymaksu 3-päiväisen kokonaisuuden suorittaneille pätevyydenhakijoille lisäksi 195,92 € (sis. alv.)

Osallistumismaksu sisältää aineiston, sekä lounas- ja kahvitarjoilut.

Huom! Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä lisätietoa kentässä, jos olet osallistumassa vain kahteen koulutuspäivään. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta SuLVI: IV-mittauksen pätevyys, ilmastointijärjestelmien mittaus- ja säätökoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta SuLVI: IV-mittauksen pätevyys, ilmastointijärjestelmien mittaus- ja säätökoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta SuLVI: IV-mittauksen pätevyys, ilmastointijärjestelmien mittaus- ja säätökoulutus täytä seuraavat tiedot: