SuLVI: IV-puhdistuksen pätevyys, IV-järjestelmän tarkastus- ja puhdistuskoulutus

Taitotalo, paikassa Helsinki
Kesto
3 päivää
Hinta
1 010 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 010 EUR)
Seuraava toteutus
22 toukokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kesto
3 päivää
Hinta
1 010 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 010 EUR)
Seuraava toteutus
22 toukokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

SuLVI: IV-puhdistuksen pätevyys, IV-järjestelmän tarkastus- ja puhdistuskoulutus

Taitotalo
Koulutus tarjoaa IV-kanavistojen puhdistajille, valvojille sekä tarkastajille mahdollisuuden suorittaa alan tarvelähtöinen IV-puhdistuksen pätevyys.

IV-kanavistojen tarkastus ja puhdistusosaaminen on tarpeen kaikille sisäilman laadun ja kanavistojen puhtauden kanssa työskenteleville urakoinnissa, suunnittelussa ja valvonnassa.

Koulutuksessa keskitytään IV-järjestelmän puhdistukseen, puhtauden tarkastamiseen ja dokumentointiin sekä ongelmakohtien raportointiin.

Ohjelmassa

 1. IV-järjestelmän tarkastus ja puhdistus teoriassa
 • Viranomaismääräykset
 • Eri puhtaudentarkastusmenetelmät
 • Työnaikainen puhtauden hallinta, P1 
 • Puhdistustyön huolellinen suunnittelu
 • Asiakaspalvelunäkökulma
 • Kanaviston tarkastaminen ja lähtötilanteen kartoitus käytännössä                                                    
 1. IV-järjestelmän tarkastus ja puhdistus käytännössä
 • Puhdistustyössä käytettävät laitteet ja tuotteet
 • Dokumentointi ja raportointi case-esimerkein
 • Puhdistustyöhön liittyvät toimenpiteet
 • Puhdistus käytännössä
 • Jälkitarkastus käytännössä
 • Loppuraportin tekeminen ja luovutus asiakkaalle
 1. Harjoitus ja koepäivä
 • Teoriakoe
 • Käytännön koe

Pätevyyden myöntämisen edellytyksenä on, että hakija on suorittanut IV-puhdistuksen pätevyys – IV-järjestelmän tarkastus ja puhdistuskoulutuksen (3 pv), koulutukseen sisältyvä teoriakoe ja käytännön koe on suoritettu hyväksytysti, sekä hakijalla on kahden (2) vuoden työkokemus alalta. Kahden vuoden työkokemus todennetaan pätevyyshakemuksessa referenssiluettelosta. IV-puhdistuksen pätevyydessä työkokemus tulee olla IV-puhdistustöistä ja valvojan IV-puhdistuksen pätevyydessä työkokemuksen tulee olla valvontatöistä. 

HUOM! Jos haet IV-puhdistuksen pätevyyttä, muistathan toimittaa hakemuksen viimeistään viikko ennen koulutuksen alkua osoitteella rakentamisala@taitotalo.fi

Tästä pääset pätevyyshakemukseen.

Päteväksi todetut henkilöt saavat todistuksen pätevyydestä ja heidät kirjataan Suomen LVI-liiton ylläpitämään pätevyysrekisteriin. Hakeutumalla SuLVI ry:n ylläpitämään pätevyysrekisteriin sitoudut noudattamaan IV-puhdistuksen pätevyystoimikunnan asettamia eettisiä ohjeita

Koulutuksesta hyötyvät

Koulutus on tarkoitettu IV-kanavistojen puhdistajille, valvojille sekä tarkastajille. Koulutus sopii uusille puhdistajille, sekä jo alalla työskenteleville.

Toteutus

Koulutus järjestetään Taitotalon tiloissa, Strömberginkuja 3, Helsinki (Pitäjänmäki). Koulutus toteutetaan pienryhmäopiskeluna, koulutuspäivään otetaan enintään 12 opiskelijaa. Varaa paikkasi pian! Koulutus järjestetään mikäli osallistujia saadaan mukaan vähintään 6. 

Hinta

Voit osallistua yksittäiseen koulutuspäivään tai koko kolmen päivän kokonaisuuteen ja hakea IV-puhdistuksen pätevyyttä. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä lisätietoa-kentässä, jos olet osallistumassa vain yhteen tai kahteen koulutuspäivään sekä lisäksi mihin päivään/päiviin osallistut. 

Osallistumismaksu (3 lähipäivää) on SuLVIn ja VSF:n jäsenille 1 178 € (sis. alv) ja muille 1 252,40 € (sis. alv). Yksittäisen päivän osallistumismaksu on SuLVIn ja VSF:n jäsenille 409,20 € (sis. alv) ja muille 440,20 € (sis. alv). Osallistumismaksu sisältää aineiston sekä tarjoilut.

Pätevyyskäsittelymaksu 3-päiväisen kokonaisuuden suorittaneille pätevyydenhakijoille on 195,92 € (sis. alv).

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta SuLVI: IV-puhdistuksen pätevyys, IV-järjestelmän tarkastus- ja puhdistuskoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

22 toukokuuta, 2024

 • Lähiopetus
 • Helsinki

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta SuLVI: IV-puhdistuksen pätevyys, IV-järjestelmän tarkastus- ja puhdistuskoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...

Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu