Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Miten työpaikallasi opitaan uutta? Vastaa kyselyyn ja voita leffaliput ➡

Systemaattinen ongelmanratkaisu

Taitotalo
Yhteenveto
n. 12 kuukautta
   
Helsinki
Koulutus
Taitotalo

Systemaattinen ongelmanratkaisu

Ongelmia esiintyy kaikessa toiminnassa - niistä emme pääse eroon. Keskeistä ongelmanratkaisussa on se ratkotaanko jatkuvasti samoja ongelmia. Jos vastaus on kyllä, olemme hyväksyneet ongelman osaksi toimintaamme emmekä panosta sen ratkaisemiseen oikeasti.

Systemaattinen ongelmanratkaisu on toimintaa, jonka tavoitteena on ratkaista ongelmat niin ettei niitä enää esiinny. Tarkoituksena on siis todella ratkaista ongelma, ja poistaa sen syy kokonaan. Systemaattisessa ongelmanratkaisussa etsitään juurisyytä järjestelmällisesti.

Valmennus sisältää systemaattisen ongelmanratkaisun perusperiaatteet ja niiden soveltamisen käytäntöön. Valmennuksessa keskitytään käytännön harjoitusten kautta ottamaan haltuun juurisyyanalyysin menetelmiä ja työkaluja sekä harjoitellaan ongelmanratkaisusessioiden vetämistä.

Valmennuksessa

  • harjoitellaan systemaattista ongelmanratkaisua käytännössä
  • harjoitellaan ongelmanratkaisutilaisuuden vetämistä
  • tarvittaessa kehitetään ongelmanratkaisun prosessia
  • mahdollistetaan henkilöstön osallistuminen ja vaikuttaminen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Systemaattinen ongelmanratkaisu, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Systemaattinen ongelmanratkaisu? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Systemaattinen ongelmanratkaisu täytä seuraavat tiedot: