Taitotalon ensiapuseminaari

Taitotalo
Yhteenveto
1 päivä
130 - 150 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 130 EUR, 150 EUR)
Koulutus
Helsinki

Alkavat koulutukset
Helsinki
130 EUR
5.5.2023

Helsinki
150 EUR
5.5.2023
Taitotalo

Taitotalon ensiapuseminaari

Tule syventämään osaamistasi ensiapukouluttajana huippuluennoitsijoiden luennoille osallistuen, keskustellen ja verkostoitumalla. Voit osallistua joko paikan päällä tai etäyhteydellä. Sosiaali- ja terveysministeriön sekä SPR:n yhteistyöpöytäkirjassa suositellaan täydennyskouluttautumista ensiavun kouluttajille.

Seminaarin luennoitsijoina toimivat anestesiologian ja tehohoidon erikoislääkäri Kosti Koivisto-Kokko sekä työterveyslaitoksen erityisasiantuntija Helena Nyman. Syvennät myös osaamistasi henkisen ensiavun asiantuntijan Kirsi Jaakonaho opastuksella, sekä saat eväitä pienyrittäjyyteen Ulla Sulkavan johdolla.

Voit osallistua seminaariin joko paikan päällä Taitotalossa (Valimotie 8, 00380 Helsinki) tai etäyhteydellä. Osallistumalla seminaariin paikan päällä pääset tutustumaan yhteistyökumppaneihin ja tuote-esittelyihin! Lisäksi paikan päällä osallistuessasi hintaan sisältyvät ruokailut ja kahvit.

Ohjelma | Taitotalo

Koulutuksesta hyötyvät

Ensiavun kouluttajat

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Taitotalon ensiapuseminaari, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Taitotalon ensiapuseminaari? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Taitotalon ensiapuseminaari täytä seuraavat tiedot: